Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
AxoneQ

Podanie na admina gracza Just Me #NOSOUND

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Just Me #NOSOUND
Imię:Kacper
Staż na serwerze: Dlugo... (mnw.3 miesiace)
Doświadczenie: Dosc duze
Znajomość AMX [0/8]: 3/4  (jeżeli to nie wystarcza  to napiszcie mi poduczę się)
Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak ok 2/3 razy
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w dni robocze od 13:40 (zależny od szkoły)
Dlaczego Ty?: Bo na tym serwie nigdy nie widuje żadnego admina wiec postanowiłem wziąć sprawę we własne ręce 
Kontakt: Skype. kacper.soloducha
SID: STEAM_0:0:118892285   2 18:55   67    1
Akceptujesz regulamin admina?: TAK

Akceptujesz regulamin serwera? YHM tak patrze i żadnego nie widzę ale jakikolwiek by nie był to tak 

Opublikowano

Wiek +/- 

Aktywność + 

Zapotrzebowanie na Adminów + 

Steam + 

Forum do poprawy, ale ogólnie jestem na TAK.

Opublikowano

Jestem na NIE.

-nigdy Cię nie widziałem na serwerze mimo że gram z 1,5 miesiąca na pokemodzie po za tym jak to możliwe ,że grasz na serwie od 3 miesięcy mimo że serwer nie ma 3 miesięcy ??

+/- wiek

- aktywność na forum 

- znajomość amx .

Opublikowano

Jestem Na tak 

+/- Wiek

+mało adminów

NEUTRALNY:

+ mało administracji

-aktywność

+/- Wiek

Jestem na NIE.

-nigdy Cię nie widziałem na serwerze mimo że gram z 1,5 miesiąca na pokemodzie po za tym jak to możliwe ,że grasz na serwie od 3 miesięcy mimo że serwer nie ma 3 miesięcy ??

+/- wiek

- aktywność na forum 

- znajomość amx .

Wydaje mi sie czy to 1 i ta sama osoba ? Tekst ten sam tylko kolejnosc zamieniona a to ze podal rozne lokalizacje to mysli ze w przedszkolu jestesmy ? Do wyjasnienia ?

Opublikowano

Jestem na NIE.

+/- wiek

- aktywność na forum 

- znajomość amx .

Co do znajomosci amx To prawda malo ale zeby ogarnac cheaterow wystrarczajaca ;)

nigdy mnienie widziales? cieakwe ze ja cie widzialem juz duuuuzo razy.. Pewnie kojarzysz graczy Mride / Aweaking Zazwyczaj ciagle bylem na serwie z nimi 

Aktywnosci nie mam duzo bo stworzylem to konto niedawno z powodu POKEMODA i tego co sie na nim dzieje

Opublikowano

Wydaje mi sie czy to 1 i ta sama osoba ? Tekst ten sam tylko kolejnosc zamieniona a to ze podal rozne lokalizacje to mysli ze w przedszkolu jestesmy ? Do wyjasnienia ?

Zanim kogoś osądzisz kolego o coś to upewnij się , że to prawda , bo czuję się urażony. Nie jestem tą samą osobą . Po co zresztą miałbym to robić i bawić się w jakąś dziecinade? Przepraszam bardzo ale ja się podpisuje TYLKO pod swoją opinią. Pozdrawiam ...

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.