Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : Just Me #NOSOUND
Opis sytuacji:Otoz tak chodzi o to ze z tego co widze adminow BRAK! Wbije na serwer Pokemod siedzi 3  z tym samym ip jako nick uzywajac WH+AIM+SH
Powód: Znudzenie tym ze nikogo nie obchodzi inny serwer niz DD2 only 
Dowody:Wystarczy wbic na serwer pokemod i pograc max godzine i ma sie wystarczajace dowody
Czego oczekujesz?: Moja propozycja jest to zeby za adminow nie brac skladek na forum albo jak juz to Ogarnac to administracje co jest teraz zeby ZACZELI COS ROBIC bo naprawde nie jestem jedyny co chetnie gra na pokemodzie ale poprostu takie cos psuje zabawe 

Dziekuje za przeczytanie ---> AxoneQ

Opublikowano

Admin kiedyś był za darmo lecz większością głosów zostało to zmienione. Teraz jest dobrze a że serwer jest nowy więc na ogarnięcie trzeba poczekać.

Opublikowano

Ale przynajmniej zeby ktos byl i te boty ogarnal bo teraz na dust lata jeden na SH+AIM i nic nie da sie zrobic 

Opublikowano

Nikt nie będzie ustalał grafiku dla Adminów aby każdy pilnował serwera w wyznaczonych godzinach, Admin to też człowiek który ma swoje życie prywatne i obowiązki. Nikt nie będzie przesiadywał 24h/7 na serwerze. Co do składek zostały wprowadzone na nowo podczas głosowania i jak do tej pory ta symboliczna kwota nikomu nie przeszkadza. Jeżeli mój drogi przebywasz na serwerze i widzisz osobę która gra na wspomagaczach proszę zebrać dowody odnośnie tej osoby i zamieścić post wraz z dowodami do specjalnego działu "Zgłoś Czitera" Po przeanalizowaniu zgłoszenia oraz dowodów dana osoba zostanie ukarana. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.