Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że jestem sam nowym starym graczem Pokemoda wiem jakie to upierdliwe grać przeciw komuś kto ma poki 200 lvl. Dziś na mapie de_nuke przybyło kilka nowych osób. Po 3 rundach wyszły bo gracz Werter wybrał sobie jakiegoś yebane*o poczka który fire spinem zabija na strzał. No bez przesady ale to chyba nie jest waszym celem aby odstraszać graczy. Przydałoby się jakoś to ograniczyć bo to nie jest ani śmieszne ani zabawne, a wręcz odwrotnie żałosne :) 

Opublikowano (edytowane)

Każdy kiedyś zaczynał, każdy miał kogoś kto nas denerwował, jest wiele możliwości by się przeciwstawić enteiowi, ale lepiej się popłakać na forum, bo ktoś ma lepiej, nie?

Jak się czymś gra, to lvl leci, moja wina? mam za każdym razem jak wbije 100+ lvl usuwać poka, i expić od nowa, żeby jakieś nooby nie płakały? No proszę :)

Edytowane przez Werter
Opublikowano

Były już resety, ile można od nowa zaczynać... :) fakt, po to ktoś wbija, że za miesiąc 2 tego nie mieć, bo ktoś płacze :)

Opublikowano

Entei jest to pokemon płatny(legenda-tylko do zakupu) Musi miec taka wartosc, za jakies 2-3 miechy mysle ze na wakacje bedzie nowiutka paczka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.