krycha11193 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Twój nick:<<<BloodyKrycha>>> Nick admina banującego:NoFe4R Data/Mapa: 23/11/2014 de_assult winter coś takiego IP/SteamID: STEAM_0:1:58586272 Serwer (mod): cod mod 301 Opis sytuacji:więc tak grałem sobie normalnie a tu nagle ban nie wiem czy administrator NoFe4r nie umie odróżnić czitera od normalnego gracza? wiem że to jest admina robota sprawdzić gracza ale chociaż ssy wstawić a nie ban perm bez odwołania -_- to że mam słuchawki i potrafię grać to nie znaczy że cziter.Nie mam pojęcia czy da rade odbanować mnie ponieważ dalej nie mam pojęcia za co dostałem bana niby za "cheater" ale ja nie czitowałem mógł zrobić ssy a nie od razu perm.Z góry dziękuje za pozytywnie rozpatrzenie mojej prośby o ub Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:58586272' [AMXBans] Your IP: '81.190.246.187' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sziroku Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Obejrzałem demko powtórnie i jednak nic nie spostrzegłem.. W czasie gry leciały dziwne banie, miałem na myśl iż cheatujesz.. Przepraszam za problemy, leci ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts