Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Typ Serwera: TeamSpeak 3 

Hosting: Net-Speak.pl Voice VPS- 512

GameTracker: 
Pierwszy  Game Tracker przed zmianą IP : https://www.gametracker.com/server_info/178.217.184.13:9987/

Staż Serwera: Serwer stoi już pół roku i przeszedł pare wzlotów i upadków. Zmieniałem IP serwer już 4 razy ze względu na hostingi które nie potrafiły utrzymać stabilnie maszyny co powodowało straty w postaci użytkowników serwera. 

Coś o sobie: Jestem właścicielem serwera od samego początku, były problemy z organizacją serwera, rangami czy nawet lukami w permisjach, na obecną chwilę opiekuję się serwerem już pół roku i jestem w stanie zagwarantować że serwer nie posiada błędów. Nazywam się Patryk mam 20 lat więcej informacji podam jeśli będzie taka potrzeba. 

Napiszę coś o serwerze: 

• Nasza ekipa jest złożną tylko z dwóch osób. Pracujemy razem od początku serwera i jesteśmy w stanie zagwarantować w pełni profesjonalną pomoc związaną z TeamSpeak3.
  • Na naszym serwerze nie musisz płacić za kanała, dostajesz go za darmo jak i nie musisz martwić się o datę w TOPIC. Nasz bot robi to wszystko automatycznie co pozwala naszym użytkownikom spokojnie rozmowy bez obaw o usunięcie kanałów. Posiadamy również kanały VIP które dostaniesz po spełnieniu pewnych wymagań.
  • Doświadczoną administrację które odpowie na wasze wszystkie pytania.
  • Unikalną stronę która została stworzona specjalnie dla nas na zamówienie.
  • Konkursy z nagrodami sponsorowanymi przez Gaming-Speak

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Poszukujemy sieci  z doświadczoną Administracją która nie postanowi po 2 dniach zrezygnować z naszej współpracy powodem zamknięcia sieci. Nie jestem pewien jak wygląda tutaj ogranizacja Administracji czy podejście do ludzi. Widząc takie  zainteresowanie forum twierdzę że można Administracji zaufać w sprawach ogranizacyjnych.

Kontakt:
Gadu-Gadu : 51514148

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Przyjęty.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.