Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:pch3l3k

Nick Admina M4u4k4

STEAM_0:1:157571865

czas  zdarzenia:18.1.2016

Serwer Pokemod

Opis sytuacji: Dostałem bana 5 ss`ów na forum lecz ja ich nie wstawie bo ich poprostu nie ma. Gracz o nicku Pokekozak wyzywał mnie od tego ze mam wh bo go zabiłem pare razy.Admin Altair uświadomił go, ze nie posiadam WH i Ten gracz zaczął potem pisać ze sobie "jaja robił" a potem gdy przyszedł m4u4k4 Pokekozak znow zaczął mowić ze mam wh. Admin mu uwierzył i dał mi bana 5 ss`ów na forum ale to jest za rzekome wh. 

Link do Amx: Nie mogę mnie tam znaleźć

Link do Ss`ów:nie ma ich nigdzie nie wiem czy Admin je zrobił czy mój anty virus je usunął.

Nie wiem czemu część tekstu jest na białym tle

Opublikowano

Niestety, nie ma ssów nie ma ub. 

no co???? to fajnie ja kupiłem vipa zeby sobie pograc a tu taki serwer. Dzięki tylko kasę straciłem

Opublikowano

no co???? to fajnie ja kupiłem vipa zeby sobie pograc a tu taki serwer. Dzięki tylko kasę straciłem

co ja ci poradze że ich nie ma

???

Opublikowano

Ty masz UB od kilku dni. A M4U4K4 ma zebranego Adma. Amxbans juz podłączony jak by co. Do zamknięcia.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Na prośbę

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.