Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: DzaroD

Nick oskarżonego: M4AUK4

IP lub SID oskarżonego: 

Przebieg sytuacji: Gość dał mi bana a teraz nikt nie potrafi dać mi ub, widze ze wszyscy mają na to wywalone jajca... Jak widać coś spier**ł, zreszta nie dziwie sie bo gralem sobie normalnie na pokemodzie ze znajomym a on zaczal pisać coś ze zaraz dostane bana (szczyt inteligencji, najpierw napisz ze dostane bana potem daj mi ss... Przeciez to logiczne ze gdybym cos mial to bym wylaczyl te cheaty zaraz jak admin wszedł >.<) Na dodatek tego nie potrafil zrobic wiec pisal do mojego znajomego pytajac sie o to jak sie robi ss :v haha no nizły admin, wy wgle pytaliście o wiek gdy go rekrutowaliście ? Przecież obsługa amx jest tak prosta ze moj piest by to potrafił zrobić.  Nwm czy to on cos odwalil czy co ale skarga jest jak najbardziej słuszna bo po 1. Mam steam po 2.  nie mial powodu żeby mnie oskarżać prócz gościa co stał na respie i miał staty 0-10 ktory spamił na u@ ze jestem odpalony.

Dowody:http://katujemy.eu/index.php?/topic/14203-pokemod-dzarod-ss/

Zróbcie coś z tym ! Obstawiam ze zostałem zbanowany po ip bo na ten poziom opanowania amx nie przewiduje banu na id... Moje ip 
83.28.255.165

Opublikowano

chłopie, nie wiem ile ty masz lat ale jesli gracze cie posądzali o cheaty ja takze ale nie mialem pewnosci mialem prawo zrobic ci ss'y :) więc skarga nie sluszna prosze o zamkniecie tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.