Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Ananasek SteamID STEAM_0:0:1158133218 SteamCommunity ID 76561200276532164 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana 16 bit Wykonano 16.01.2016 - 16:31:27 Wygasa Nie określono Zbanowny przez HNL LeFFy Zbanowany na Katujemy.eu [ONLY DD2] @ 1shot1kill.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 28

Napisałem na speaku że wywala mi CS jak zmieniam z 16 na 32 bity w rubryce color quality czy jakoś tak. Nie wiedziałem ze na 16 bitach nie można grać i w sumie pytałem jak rozwiązać ten problem a admin mnie wywalił. TEgo admina nie znam i po 2 miechach ściągnąłem z powrotem CSa a tu już w pierwszy dzień myk i odwołanie pisze:D

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że nie wolno ale że to nie jest usprawiedliwienie  niestety:( tylko kurde jak ktoś pyta jak zmienić z 16 na 32 yo mi tym banem nie pomogłeś:d ale obowiązek jest obowiązek to tez poczekam an kogoś z czerwonych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.