never Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=4y12d2Pwx5Q nutka z przekazem od Rakim'a (G.O.A.T)! Polecam wszystkim sprawdzic :D i przypadkiem nie mylić z łakiem Rahimem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Nuta rewelacyjna :) sprawdzając nuty jakie są wrzucone w tą kategorie jestem pozytywnie zaskoczony :) a propo RAKIMA rewelacyjne jest colabo z NAS oraz KRS ONE :D Dj Premiere - Classic polecam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 Classic znam :D kawalek nagrany byl chyba na 10lecie Air Force 1 albo cos takiego, jakis jubileusz byl :D prawidlowo w tym kawalku byl jeszcze Kanye West ale to juz nie hip hop, wiec nie dziwie sie ze Premo go wycial :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Dokladnie majster ;) mam tutaj cos dla ciebie na smaczka, w sumie z tamtego roku ale dalej mam zajawe na nich :D i jeszcze ten kawalek :D milego odsluchu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts