gapciu Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Siemka Mam propozycje wrzucenia pluginu amx_destroy ponieważ na przykładzie gracz który cały czas nabijał fragi nawet po zbanowaniu "MA_CO_CHCE" nie dało go sie w ogóle zbanować. Plugin powoduje niszczenie plików u gracza co utrudnia mu potem wejście w csa. Ten plugin jest przydatny właśnie wtedy gdy ktoś notorycznie wchodzi na aktywnym banie Cvary // 1 - gracz zostanie wyrzucony po nadpisaniu pliku 0 - nie zostanie destroyFiles_quit 0 Komenda w konsoli amx_destroy <nick/steamid/userid> Możemy dodać do pliku clcmds.ini linijkę "Niszcz pliki gracza” "amx_destroy #%userid%" "b" "u" I będzie nowa opcja w amxmodmenu Jeśli będzie trzeba moge go troche edytować zmienić powód bana lub coś... :) destroy.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 22, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 22, 2014 W sumie pomogło by to trochę. Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass KrwawaMary Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Tak samo jestem za jeżeli ktoś sobie nie bd mógł dać rady jako admin z takim graczem jak mam co chce robi tagg i po gościu . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
тяυѕт Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [ONLY DD2] - 94.75.91.118:27015 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts