Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam dla was przepis na sałatkę pod nazwą "AlpenjO sam wymyśliłem nazwę. :D 

Przepis jest mojego autorstwa :)

- Składniki:

- Pieprz ^ Szczypta

- Sól ^ Szczypta

- Czosnek granulowany do smaku ^ Posypać troszeczkę, ale nie za dużo bo zrobi się za słone.

- Majonez, bądź Jogurt naturalny jak kto lubi. ( Ja wolę z majonezem )  ^ 2 łyżki Majonezu takie duże od Zupy.

- Sałata ^ Nie zbyt dużo tak żeby była poprostu do połowy zapełniona miska.

- Pomidor ^ 1 Cały.

- Cebula ^ Pół całej cebuli.

Sposób Przygotowania:

Pomidora obrać ze skórki, i pokroić w kostkę i dodać do miski. Sałatę umyć dokładnie pod zimną wodą potem otrząsnąć i również pokroić nożem w takie jakby paseczki cieniutkie, Cebulę obrać, również pokroić w małe takie oczka i dodać do miski. Potem nabrać majonezu na 2 łyżki takie duże od Zupy, i dodać do miski. Na sam koniec dodać troszeczkę Czosnku granulowanego oraz Szczyptę pieprzu i soli.

Myślę, że będzie smakować idealna do Obiadu , kolacji , śniadania. Boom ApetiT! :)

Smacznego!!!

Opublikowano

Siemka, mam dla was przepis na sałatkę pod nazwą "AlpenjO sam wymyśliłem nazwę. :D

Przepis jest mojego autorstwa :)

- Składniki:

- Pieprz ^ Szczypta

- Sól ^ Szczypta

- Czosnek granulowany do smaku ^ Posypać troszeczkę, ale nie za dużo bo zrobi się za słone.

- Majonez, bądź Jogurt naturalny jak kto lubi. ( Ja wolę z majonezem )  ^ 2 łyżki Majonezu takie duże od Zupy.

- Sałata ^ Nie zbyt dużo tak żeby była poprostu do połowy zapełniona miska.

- Pomidor ^ 1 Cały.

- Cebula ^ Pół całej cebuli.

Sposób Przygotowania:

Pomidora obrać ze skórki, i pokroić w kostkę i dodać do miski. Sałatę umyć dokładnie pod zimną wodą potem otrząsnąć i również pokroić nożem w takie jakby paseczki cieniutkie, Cebulę obrać, również pokroić w małe takie oczka i dodać do miski. Potem nabrać majonezu na 2 łyżki takie duże od Zupy, i dodać do miski. Na sam koniec dodać troszeczkę Czosnku granulowanego oraz Szczyptę pieprzu i soli.

Myślę, że będzie smakować idealna do Obiadu , kolacji , śniadania. Boom ApetiT! :)

Smacznego!!!

Przepis na mizerie pomidorowa z dodatkiem sałaty.... Powinieneś dodać "Aby obrać pomidora ze skórki, najlepiej sparzyć go wrzątkiem" nie wyobrażam sobie innego sposobu na zdjęcie z niego skóry. :P 

Opublikowano

Bardziej skomplikowaną sałatkę daję do hamburgerów w moim fast foodzie xD

Ja bym potrzebowała dobry przepis na gyrosa, ale tak żeby znalazła się tam kapusta pekińska i czerwona kapusta i może być wszystko tylko nie groszek, pomidor i fasola ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.