Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Propsiq

Imię: Krzysiek

Staż na serwerze: 14 godzin. Lecz jutro wbiję 20 :) Myślę, że można dać mi szansę bo naprawdę się staram by zostać Adminem serwera DD2.

Doświadczenie: Mam duże, byłem 31 razy adminem + tutaj na DD2/ Inferno i daję radę, a jak bym się dostał na DD2 to bym wypełniał swoje obowiązki znakomicie.

Znajomość AMX [0/8]: 7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, wiele razy. 31 + Tutaj na DD2/ Inferno

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3 Godzinki w Poniedziałek - Piątek, w weekendy 5-4. 

Dlaczego Ty?: Staram się zostać Adminem tego Serwera. Znam się na rzeczy, lecz niestety jest wiele odpałów + trzeba robić Ss'y a ja jestem często, umiem zachować Kulturę języka + Mam steama, i spełniam podstawowe wymagania ( Godziny + Konto na forum nadrobię , I przepraszam za to że piszę po 3 dniach lecz, chcę dostać szansę dostania się, i pomagania Ponieważ myślę że znam się na rzeczy i umiem rozpoznać Czita od zwykłego gracza.

Kontakt: Gadu Gadu , Steam ( mam 1.6 Na Steam'a ) , PW na Forum !

SID: STEAM_0:0:157055953

Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście, że Tak. !

Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście, że Tak. !

Naprawdę, bardzo Przepraszam że piszę po 3 dniach + Nie spełniam wymagań dni na Forum, lecz naprawdę Staram się być Codziennie na serwerze + Pomagać innym, i chcę Się dostać ponieważ znam się Na rzeczy i mam dużą Aktywność na serwerze Pozdrawiam. Ps: TruusT miał 2 dni i się Dostał, lecz nie o tym mowa. Chcę dostać jedną szansę na której mi bardzo zależy. PozdrOO. ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.