Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Witam Serdecznie ;)

Nick:Dumbass. PGE

Imię:Bartek 

Staż na serwerwerze:Gram juz na Tym serwerze dlugo a nawet bardzo dlugo

Doświadczenie:Spore, w Counter-Strike gram ponad 4 lata z paroma niewielkimi przerwami

Znajomość AMX [0/8]:4

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie nie bylem lecz chcial bym sprobowac Swoich sil.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:na serwerze gram od 3 do 7 godzin dziennie

Dlaczego Ty?:dlaczego ja? poniewaz jak wspomnialem chcial bym sie sprawdzic jak mi pojdzie, takze gram dosyc pozno a wtedy juz niestety nie ma przewaznie adminow i nie ma jak ogarnac cheatera.

Kontakt:Steam, telefon, gg

SID:STEAM_0:0:58737689

Akceptujesz regulamin admina?: Tak 

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Opublikowano

Dam Tak

+ Aktywność

+ Wiek

+ Ogarnie raczej.

+ Przydadzą się Admini

- Popraw forum :)

- I ogarnij troszeczkę kulturę :)

• Donator
Opublikowano

Jestem na nie:

- brak kultury na serwerze

- słaba znajomość amx'a

- zero aktywności na forum

no Kajman skoro Ty zaczynales i byles juz na samym poczatku kotem to nie mam pytan , moim zdaniem kazyd powinien uczyc sie na swoich bledach wiec nie dawaj nikomu ograniczen ;) niepozdrawiam ;)

• Donator
Opublikowano

Skoro uważasz że Twoje zachowanie na serwerze to błąd i je zmienisz, to czemu nie.. Próbuj ;)

oczywiscie ze Postaram sie je zmienic dla dobra tego serwera ^^

Opublikowano

Osobiście jestem na TAK. Jesteś graczem naszego serwera już z bardzo dużym stażem, ciągle aktywny, zgłaszasz podejrzanych na U@, wiek jak najbardziej na plus a co do doświadczenia... no cóż, każdy kiedyś zaczynał i nikt na początku nie był od razu orłem w Adminowaniu. Jedyny minus to Forum i musisz poprawić aktywność na nim. W razie jakichkolwiek pytań zgłoś się do mnie. :) Wyślij mi na PW swoje ID w sklepiku.

PODANIE PRZYJĘTE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.