Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Pedrico Ego Vos

Nick admina banującego: Nie wiem

Data/Mapa:05 01 2016

IP/SteamID: 5.172.23/ VALVE_0:4:1230677854

Serwer (mod):DD2

Opis sytuacji: gralem na tym serwie po raz pierwszy i podczas skanowania ustrzelilem 2 banki(czysty przypadek) po czy zostalem uznany za czitera. admin nie przygladal mi sie dluzej tylko od razu zbanowal jak zwyklego bota na czitach, ktorym nie jestem!!!!!!! 

Wycinek z konsoli:

AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1230677854'
[AMXBans] Your IP: '5.172.23

Prosze o rozpisanie demka i kare dla PSEUDO adminka! nie jestem cziterem. gralem na tym serwie po raz pierwszy i podczas skanowania ustrzelilem 2 banki(czysty przypadek) po czy zostalem uznany za czitera. admin nie przygladal mi sie dluzej tylko od razu zbanowal jak zwyklego bota na czitach, ktorym nie jestem!!!!!!! Takie sytuacje zniechecaja do gry na waszym serwie doswiadczonych graczy. Dziekuje za uwage wszystkim oprocz ciebie pseudoadmie!!!!

Opublikowano

Dziękuję za twe miłe słowa i przepraszam jednocześnie za moje szczeniackie zachowanie. Nie chciałem Cię urazić, dostałem info o Tobie od zaufanej osoby (doświadczonego gracza) i zbanowałem. Za sytuację jeszcze raz przepraszam. Oczywiście ub i wracaj do gry z powrotem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.