Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwis, jestem już tutaj chwilkę, ale jakoś omijałem ten dział, ale kultura nakazuje jednak się przywitać :)

Łukasz mi na imię i mam 23 lata już za sobą (uffff). Pochodzę z podkarpacia, okolic Rzeszowa. Obecnie jestem studentem bezpieczeństwa wewnętrznego, a włąściwie już kończę ten kierunek. Gram tutaj głównie, a właściwie tylko :D na PokeMODZIE, trochę z nudów mnie tutaj przyniosło, ale jak widać planuję zostać dłużej i dlatego aplikowałem na administratora w/w serwera, no i jak widać - ze skutkiem pozytywnym :)

Co mnie interesuje? Głównie to motocykle, sam jestem szczęśliwym posiadaczem 2 pięknych sprzętów (niestety póki co w trakcie odrestaurowywania do wyglądu oryginalnego), pierwszy rumak to zakupiona 2 lata temu MZ TS 150 z 1984r. z papierami co dodaje jej wartości z każdą chwilą. Niedawno po okazyjnej cenie udało mi się kupić komara z silnikiem Jawy 050, ten sprzęt mam z 1979r., więc kolejny zabytek również z pełną dokumentacją :)

Dodatkowym zainteresowaniem są kobieeeeeeeeeeety! No bo kogo by nie interesowało ich działanie?
Żył kiedyś facet, który zrozumiał kobiety... wiedział kiedy mówią "tak" i znaczy to "tak", podobanie jak mówią "tak" i znaczy to "nie", jak kazały mu się domyślić to się domyślał od razu (skurczybyk)! Książki jednak nie napisał żadnej bo umarł ze śmiechu :)

No i moje 3. zainteresowanie to alkohol, a właściwie degustacja tego wyśmienitego trunku w jak najprostszych postaciach [bimberek, naleweczki itp ;)]

Moim nowym hobby jest krav maga i ju jitsu, które zacząłem trenować od początku września za namową kolegi, a i właściwie trochę dla pretekstu żeby z byłej pracy się urywać wcześniej :D

Lubie pojechać w Bieszczady do dzikich chatek i opchlać się ze znajomymi, jak i także na dobry zlot motocyklowy w celu spotkania się z równie porypanymi znajomymi i poznaniu nowych równie interesujących ludzi, a w śród nich dla przykładu są księża, bibliotekarze, malarze i nawet lekarze! Każdy jednak na takim zlocie zapomina o swoich codziennych obowiązkach i żyjemy sobie jak bracia, POLECAM :)

https://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U

• Właściciel
Opublikowano

Witam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.