Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was o pomoc bo się zaraz zdenerwuje.

Amx z niewiadomych powodów się posypał.

1.robi SSY bez bana.

2.ban permanent nie działa w ogóle.

3.większości cheaterów nie podświetla w amx_modmenu w zakładce ban i można sobie klikać nic to nie daje.

A pozatym wchodzi typek który co chwilę zmienia ip i swoją nazwę oraz steamID i próbowałem juz wszystkiego,najpierw zwykłymi metodami później amx_bancfg,no i na koniec robie tak jak mi podpowiedzili czyli wywalam (kick) a później addban ID oraz IP dwa razy z tym że po tym sposobie gościu zmienia nick i wbija więc chyba to też nie działa.zróbcie coś z tym bo wszyscy admini uciekli a ja zawsze gram do mniej więcej 00;00-1;00 i trzeba ten problem jakoś rozwiązać

Only DD2,pozdrawiam grochu.

Opublikowano

U mnie jest to samo padł na froum amxbans! dobrze ze moge banowac na cfg bo by bbyła lipa... ale i tak nie robi wgl screenow ;) a to jest irytujace

• Właściciel
Opublikowano

Cały amxbans padł bo ktoś usunął bazę mysql nie wiem jakim cudem, napisałem już do unix prośbę o zrobienie backup. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.