Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Xiądz Faust

Xiądz Faust na admina! STOP cheater'om!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: Xiadz Faust

Imię: Łukasz

Staż na serwerze: jakoś niecały miesiąc

Doświadczenie: Byłem kilka lat temu adminem na pokemodzie, nie pamiętam nazwy, ale server się sprzedał i upadł. Jakiś czas byłem też adminem FFA, ale później ważniejsze obowiązki mnie dopadły i nawet nie było czasu żeby wejść w grę. Kilka też innych adminów miałem, ale to nieznaczny czas i servery mało zaludnione.

Znajomość AMX [0/8]: 4,5/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Yep.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależne to od dnia/pogody i innych uwarunkowań w moim życziu, ale na chwilę obecną po kilka godzin na dzień, i to zazwyczaj gdy nie ma adminów, a zło nie śpi.

Dlaczego Ty?: Nigdy nie lubiłem tego pytania, zarówno w rozmowach o pracę, jak i podaniach różnego rodzaju, ale OK. Tak jak wyżej można zauważyć mam doświadczenie, mam czas do 'oddania' jak i chęci do pomocy w prowadzeniu i tworzeniu servera.

Kontakt: Jeśli będzie trzeba to się jakoś zgadamy, tymczasem PW na forum/gra

SID:#10 "Xiadz Faust" 2904 STEAM_0:1:156140067 0 03:14 44 0

Akceptujesz regulamin admina?: Yep.

Akceptujesz regulamin serwera?: Yep.

Jeśli będziecie na nie - zrozumię. Liczę w takim wypadku chociaż na okres próbny [tydzień-dwa, a się przekonacie, że warto mieć mnie po swojej stronie].

Tymczasem.

Edit: Dodane steam ID.

Edytowane przez Xiądz Faust
Opublikowano

Jestem na tak, mysle ze mozna czlowiekowi zaufac.
edit
Dosc czesto na serwie.
Ogarnia pokemod, czasami pomaga nowym.
Ma doswiadczenie w byciu adminem.

Opublikowano

Stimy-srimy, wstrzymajcie z wydaniem decyzji (bo nie chce mi się czekać 5 dni) ostatecznej na nie, jutro zorganizuję stima.

Wtedy myślę, że te persony co są na nie to będą na tak. SH!

Opublikowano

widzialem u tego gracza dzis steam ;) tylko nie wiem czy on czy nie ;) niech sie wypowie albo napisze priv

Opublikowano

Tak Toxer, byłem na chwilkę obczaić swoje steam ID, może na chwilkę wbiję na serwa zaraz bo później jadę na kręgle i gokarty ze znajomkami.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjete. Pisz steam lub priv.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.