Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Werter

Chyba sobie robicie jaja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Werter

Nick oskarżonego: Toxer

IP lub SID oskarżonego: H@ więc znane

Przebieg sytuacji: No cóż, mapa 35hp, czyli na kosy, więc wiadomo, z broni nie można, a ja jako vip, ów broń zawsze dostaje.. w poprzedniej rundzie zostałem zabity jakimś skillem, więc sobie jakiś gracz podniósł moją broń, gdzie w następnej rundzie zaczął do mnie strzelać, to mu oddałem, a że mam więcej hp, to on padł, ja nie, więc nasz szanowny bardzo dojrzały H@ mnie upomnił, na co ja do niego, że koleś sam zaczął, a tu co? Ban, w sumie niech sobie banuje, jego serwer, ale spójrzcie na reason.. :))))

Dowody:http://www14.zippyshare.com/v/Pr9JlD4l/file.html
Polecam dogłębnie sprawdzać, kogo do sieci przyjmujecie, bo zszargacie sobie opinię przez takiego niedojrzałego właściciela serwera. ;)

Opublikowano

to ze troche szacunku bo kim ty jestes jakim Ns co nie szanuje graczy a sapac to mozesz u siebie w domu! 

On wejdzie w gowno to ty tez w takim razie ;) 

Nie pasuje zmien serwer :)

Cl.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjasnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.