Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżyciela: Werter

Nick oskarżonego: Meow

IP lub SID oskarżonego: w sumie tu nie potrzebne

Przebieg sytuacji: No cóż, gramy sobie, jakiś czas temu "admin" Meow prosił, by nie bugować skilla rock slide (czyli użycie go na respa przeciwnika sekundę przed zakończeniem rundy, wtedy spada już w nowej rundzie, i zabija na starcie), no to się zgodziłem, ale jakiś czas później, sam sobie tak zrobił, zabijając przy tym mnie, i jeszcze jednego gracza, a gdy ja zrobiłem tak samo w następnej rundzie, to już mu nie pasowało ;) tłumaczył się, że tylko jeden raz, ale ja też, więc w czym problem? napisałem tylko, cytuję "sam tak kurwa robisz", to mnie upomniał o słowa (yy, jedno przekleństwo, w dodatku nie obraziłem go xD) Więc napisałem mu, że mnie to nie obchodzi, i że jak on będzie używał, to ja też, i co? Ban poleciał, jak na moje całkowicie bezpodstawny.. ;) Dziecku chyba uderzyła woda sodowa do głowy, i nadużywa trochę admina, proszę o upomnienie go...

Dowod: http://www53.zippyshare.com/v/rHd3B9Mj/file.html

@Bmkac tak, wiem, mi nie chodziło o ub, a o ukazanie tej sytuacji :)

Edytowane przez Werter
Opublikowano

Meow zostanie ukarany przeze mnie. Sory panowie ale jestem w trakcie przeprowadzki do UK nadrobie zaległości w czwartek lub piątek. Nie ominie nikogo kara a co do tego pokemona który rzuca głazy na resp przeciwnika będzie on zabrany. Pozdrawiam Toxer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.