тяυѕт Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Nick:TrusT Imię:Łukasz Wiek:19 Staż na serwerze: ponad 18h ale jutro będzie ponad 20. Doświadczenie: Ogromne Znajomość AMX [0/8]:7 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak 2 razy i to dłuższy czas. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile będzie trzeba miej więcej po 4h dziennie. Dlaczego Ty?: Dlatego że mam duże doświadczenie, potrafię rozróżniać graczy potrafiących grać od graczy wspomagającymi się programami. Lubie to zajęcie i na każdej serwerowni do której się przyłączem zaczynałem od admina kończąc na junior adminie. Kilka rzeczy mogłem zapomnieć ale od czego was mam pomożecie mi przypomnieć jak zarówno wytłumaczyć nowe rzeczy jak w ogóle są :) Jak zauważyliście jestem świeży ale robie coś dla was min. Turniej do którego was zachęcam. Wspomagam serwerownie finansowo można zauważyć po randze VIP na forum. Robie reklamy. Mam zamiar zapuścić się tu do końca istnienia serwerowni jezeli to będzie to możliwe. Kontakt:http://steamcommunity.com/profiles/76561198008648142/ SID: 0:0:24191207 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak O boże na śmierć zapomniałem o tych 5 dniach :( kurde...
Mr_Danio Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Wszystko ładnie, pięknie i twoje podanie jest naprawdę przekonujące + robisz bardzo dużo za równo na serwerze jak i na forum jednak wymagania obowiązują każdego bez wyjątków. Odrzucając twoje podanie napisałem ze następne możesz napisać po okresie 5 dni ! Dalej nic się nie zmieniło, a ty piszesz nowe podanie po 3 dniach od tamtego i niestety ponownie musze je odrzucić !
Mr_Danio Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie Odrzucone ! Następne mozesz złożyć za 5 dni ! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts