krs Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Siemanko właśnie sobie grałem i dostałem bana pt add to ban listed czy cos takiego juz nie pamietam wywaliło mnie z serwera i teraz to nawet sewrera nie pokazuje w ulubionych , a jak przez konsole próbuje sie połączyć to tez nic .
krs Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Twój nick : krs' ? Nick admina banującego: nie mam pojęcia Data/Mapa: dd2 IP/SteamID: STEAM_0:1:151661072 Serwer (mod): dd2 Opis sytuacji: strzelam sobie a tu mnie wywala z serwera Wycinek z konsoli: add to ban listed czy cos takiego nie pamietam do konca , i nie moge wbic na serwer to sie nie dowiem
Grochu366 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 W dniu dzisiejszym nie dostał bana nikt o niku "krs",pozdrawiam
krs Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 to nie wiem co jest grane ,jak mnei wyzuciło to taki komunikat był add to ban listed a teraz w ulubionych serwera mi nie pokazuje i jak chce przez konsole sie dostac to tez nie moge juz jest ok
Recommended Posts