CwaniaK ;3 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Witajcie :* Od pewnego czasu zajadam się pyszną sałatką fit. Przepis: Do wielkiej miski wsypujemy 180g Sałatki MIX (Z Biedronki). Na tacy kroimy w kostkę ser fetę oraz pomidora. Po wymieszaniu dodać do tego łyżkę lub dwie majonezu. Składniki: -180g Sałatki MIX(z biedronki) -paczkę fety -łyżkę majonezu - 2 pomidory Sałatka na pewno wpadnie wam w gusta. Polecam CwaniaK ;3 Gessler. 1
Mr_Danio Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Z majonezem cyz nie sałatka musi być zajebista !!!! 1
Małaaa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ten majonez... :D Jutro wypróbuję przepis, mam nadzieję, że się nie zawiodę Kucharzyku ! :D 1
Małaaa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Śmiał bym polemizować. Ja bym nie ryzykowal, ponieważ to cwaniak. W sumie racja, ale z drugiej strony ten kto nie ryzykuje dużo traci więc można spróbować, najwyżej trafię na ostry dyżur ( chodź mam nadzieję, że tak się nie stanie, inaczej Cię znajdę :ph34r: :angry: )
CwaniaK ;3 Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 xD Nie otrujecie się to jest tak Zaj****te, że nie umiem określić tego smaku trochę słony przez ser fetę :*
Recommended Posts