Grochu366 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Witam wszystkich :) Nick : Grochu Imię: Arkadiusz Wiek: 21 Staż na serwerze : Gram już prawie rok,obecnie jestem codziennie. Doświadczenie: w Cs'a gram juz od paru lat,wcześniej na innych serwerach typu DM. Znajomość AMX [0/8]: 5 ale nie będzie problemu żebym się podszkolił jak trzeba. Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie byłem ale to nic straconego,kiedyś musi być ten pierwszy raz. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jestem i będę praktycznie codziennie 3-6h/dzień Dlaczego Ty?: Większość mnie zna,szybko wychwytuje cheaterów ,zgłaszam i wolałbym sam usuwać osoby niż prosić się o ich usunięcie.Dbam o kulturę serwera oraz kulturę samej gry. Kontakt: facebook,telefon,steam SID: STEAM_0:1:151478190 sorki,źle skopiowałem CID Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak EDIT: Odnośnie sytuacji kiedy się zdenerwowałem admin latał odpalony. Zgadzam się że była sytuacja kiedy moje zachowanie było nie stosowne,lecz każdy kto pisze komentarz wie dlaczego. Nikt nie lubi cheaterów a tym bardziej admina,który gra na cheatach i nie można go zbanować ponieważ zmienia ss'y. Negatywne komentarze są opierane na tamtej sytuacji-ok,ale obiecuje że od dzisiaj nie będzie takich sytuacji niezależnie czy podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie czy też nie. Na steamie gram od dzisiaj,wcześniej cały czas non-stam :) Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i ja to rozumiem.
sort. Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 + wiek + staz + ogarniecie - napisales ze amx znasz na 5 a nie byles nigdy adminem ?:D - nie widzialem zebys kiedykolwiek gral na steam na serwie no ale skoro takowego posiadasz :)
Jaro Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Nie +Wiek +Staż -Nie grasz na steam
CwaniaK ;3 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 No niestety ale jestem na NIE: +Wiek +Aktywność -Niby ogarniasz tego AMX na 5 ale nigdy go nie miałeś. -Nie grasz na Steam -Czasami się Spinasz. 1
Mr_Danio Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Osobiście jestem na Tak + Wiek + Staż + Grasz długo i znam cię bardzo dobrze + Steam - Ostatnie zachowanie w stosunku do g - Nie widziałem cię na Steamie 1
Legend martini Posted November 29, 2015 V.I.P Donor Legend Posted November 29, 2015 Wiek dobry, staż też, masz steam , ale na nim nie grasz. Neutral. Admin musi grać na steamie.
Blanti. Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ja neutral, ale z przewagą na tak. Zacznij grać tylko na steamie, bo to wymóg. Panuj nad kulturą więcej, mimo że nie jest jakoś tragicznie, bo admini też potrafią się wkurzać. Grasz już bardzo długo na serwie, dlatego tak wygląda moje zdanie. Pozdro
Donor -=Lezi=- Posted November 29, 2015 Donor Posted November 29, 2015 Szczerze od siebie daje TAK,i teraz co jest 5:+ Gość jest pozytywną osobą na serwie+ Godzin przegranych na serwie od groma+ Udziela się, pomaga, zgłasza czity na u@+ Jest kontaktowy , lubi sobie pożartować+ nigdy nie miałem z człowiekiem spiny+ Ma steam, to że mało na nim gra teraz nie oznacza że nie bedzie go używał gdy będzie AdminemNo i teraz standard:+wiek+steam+aktywność+amx-forum Cienko ale nadrobisz :) (mam nadzieję)i jeszcze na koniec, Czasami jak Admin to taki mały wariat, lubi się pośmiać, pogadać z graczami nie jest sztywny i ogólnie jest spoko przyciąga graczy na serwer.
endrju Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 A nie można dać jakiegoś okresu próbnego? Np. tydzień na cenzurowanym. Jeden wyskok - kandydatura skreślona. Byłem świadkiem sytuacji z g - nie popisał się wówczas grochu za bardzo. Dzisiaj z kolei był bardzo opanowany :D Młody jest, wyrobi się - gdyby to ode mnie zależało, dałbym mu warunkowo szansę.
Mr_Danio Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Masz dużo pozytywnych jak i negatywnych opinii mimo że wybuchłeś parę razy znam cię zbyt długo z serwera i wiem jaki jestes tak naprawdę. Jesteś jedną z najbardziej szanowanych osób na serwerze ponadto wchodzi do tego staż+ grasz bardzo często i jest z tobą naprawdę niesamowity kontakt. Jesteś osobą która dostaje ode mnie przysłowiowy świąteczny prezent. Okres próbny 7 dni ! 1
Mr_Danio Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie Przyjęte ! / Zapraszam do nast epującego tematu. >> http://katujemy.eu/index.php?/topic/12377-op%C5%82aty-za-admina-dodane-w-sklepie/ Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts