Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
amilo

Odwolanie od BANA !!! Admini a zero kultury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Bartek {THC}

Nick admina banującego:towar pierwszy sort.

Data/Mapa:22.11.2015 - 13:20:56 dd2

IP/SteamID:STEAM_0:0:1617633561

Serwer (mod):DD2

Opis sytuacji:co to ma znaczyc nauczcie adminow szacunku do gracza mysla ze maja troche wladzy to im wszystko wolno ppierdolone gnoje. I te ich odzywki do graczy ! wysmiewanie ich statystyk jak gram to moja sprawa a leszcz wcale lepszy nie jest !!!

Wycinek z konsoli:Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Powod: 'obraza admina. ssij pale kolegom szczesciarzu :*'

[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1617633561'

[AMXBans] Twoje IP: '94.254.145

Opublikowano

Co do całej sytuacji sam powód Bana wywołuje we mnie chęć porządnej kary ponieważ już nie jednokrotnie była o tym mowa. Sort czekam na twoją wypowiedź w tym temacie !

Opublikowano

Sprawdz sobie logi Mr Danio. Ja tez nie jedno krotnie zwracalem uwage na to ze jesli wchodzi gracz na serwer i niema szacunku dla mnie ja rowniez nie bede okazywal go graczom. Zwrocilem mu 2 razy uwage o rzucanie fleszy na ryj, pozniej w zamian dostalem jeszcze 1 wiec i ja odrzucilem mu mleko. Koles zaczal wyzywac i nie potrafil sie ogarnac i przyznac do bledu wyjechal z tekstami ssij mi pale itp. wiec dostal bana na godzine. 

Ps, powod bana nawoluje kolege do tego by robil to co mi poleca ja nie chce dziekuje. ;] Jest to tzw ironia nie wiem czy obilo sie kiedys komus o uszy takie cos. Pozdrawiam.

Opis sytuacji:co to ma znaczyc nauczcie adminow szacunku do gracza mysla ze maja troche wladzy to im wszystko wolno ppierdolone gnoj

szacunek ma odemnie kazdy gracz ale skoro zwraca CI uwage a ty dalej robisz to samo mozesz liczyc odemnie na rewanzyk. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.