Jump to content
Darmowy VIP na serwerach CS2 ×
Sziroku

Odwołanie NoFe4R

Recommended Posts

Twój nick: NoFe4R
Nick admina banującego: Karol
Data/Mapa: 2014-11-17 ok. 01:45
IP/SteamID: STEAM_0:1:691590 / 159.205.98.88
Serwer (mod): cod mod 301lv
Opis sytuacji: A no pykałem se na serwerze, była taka sytuacja że pan Karolek zapytał się czy widze "jakiegoś tam typka" nie pamiętam nazwy, który miał nanosuit, ja powiedziałem (napisałem) że widze, i widzę każdych którzy są niewidzialni, po czym ten wlepił mi perma za niby grafike soft (na steam).. Tylko szkoda że nie zaobserwował iż mam perk  który widzi niewidzialnych, nie pamiętam jak się on już specyficznie nazywał bo miał dziwną nazwe.. Pozdrawiam -.-
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Grafika Soft'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:691590'
[AMXBans] Your IP: '159.205.98.88'
[AMXBans] ===============================================

Perk o którym mówisz to chyba egal eay.

Ale niestety ty w czasie rozgrywki go nie posiadałeś.

I ściągałeś z całej długości mapy nano i ninje (ninje ok zrozumiem ale nano z prawie 0 widocznością) jeśli tylko się trochę wychylił wyglądało to jak strzelanie do kaczek a nie gra obserwowałem cie 2 rundy  i miałem taką pewność że dostałeś Bana.

Ps. 1.Opis sytuacji jeśli już go piszesz to pisz zgodnie z tym co się wydarzyło bo jeśli tutaj już kręcisz to ze czegoś nie pamiętasz ze kogoś pytał.... trochę lipa.

2. "grafike soft (na steam) -  a tu chyba twierdzisz ze na steam nie można grafiki zmieniać ? dam  ci poradnik  na  to i na nonsteam bo może nie pamiętasz czy masz steam

Jest to poradnik przedstawiający jak  zmienić w cs'ie z grafiki Software na OpenGL.!

dsadassdasd.jpg
Steam
Odpalamy Steam, wchodzimy w zakładkę "Moje Gry", wybieramy CS-a i następnie klikamy na "Ustaw opcje uruchamiania". Teraz w polu tekstowym, które się pojawiło, wpisujemy parametry. Potem klikamy OK i już powinno działać, kiedy uruchomimy grę.

dsadassdasd_-_Kopia.jpg
Non-Steam:
Klikamy prawym przyciskiem myszy na skrócie do Counter-Strike'a, który jest na pulpicie, po czym wybieramy "Właściwości". Teraz przechodzimy do okienka "Element Docelowy" i tam, po ścieżce do pliku "hl.exe" robimy spację, po czym wpisujemy te parametry. Klikamy OK i uruchamiamy grę tym skrótem.

Z mojej Strony to wszystko Pozdrawiam Karol

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.