Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh.. zaraz bedzie ze odrzucone podanie to odchodzi, ale nie chodzi o to. Zauważyłem, że nie ma tu już dla mnie miejsca. Nie będe sie rozpisywac, ale powrotow zadnych nie bedzie. Jakoś duzo osób mnie tu nie trawi, te osoby wiedza, które to sa. 

@Mr_Danio - Mordo, Tobie najbardziej dziękuje za to, co dla mnie zrobiłes. Stawałeś często po mojej stronie i gdyby nie Ty, to już dawno by mnie tu nie było. Życzę Ci wielkich sukcesów na tej sieci, bo to dzieki Tobie odżyła

- Mordo, dzieki Tobie te serwery stoja, zajebiście się nimi zajmujesz. Dzieki za te rozmowy. Życze także powodzenia :)

@Dudnes Cóż, dziekuję za danie mi szansy, ale jak widac niektórzy mnie tu nie chca. Z Tobą ta sieć zajdzie naprawdę daleko, czego Ci życze. Dzieki ;)

Dzieki Ci mordo za to co dla mnie zrobiles, za te wszystki rozmowy, miłe słowa. Powodzenia :)

@gtx i jest i Jonatan :* Mordo, tyle rozmów, tyle razy mnie zabiłeś na dd2.......... No i ja Ciebie też :D Dzieki za te wszystki mile chwile!

Zapomniałem o najwazniejszej dla mnie osobie na tej sieci ;o Mordo, znamy się już prawie rok, tyle było tych rozmów, tyle godzin razem na codzie, tyle tych zabójstw, dzięki za wszystko. Tak jak pracujesz zajdziesz naprawdę daleko!

Dziękuje też reszcie osób z którymi sie dogadywałem, życze wam powodzenia w dalszym rozwoju sieci, ale nadszedł czas na mnie, siema! Samowolka niektórych osób po prostu jest tu zbyt duza.

[DEeeoŚ] Myślisz, ze jak jestes starszy, to mozesz wszystko. Myslisz ze jak nie jestes gimbem to mozesz tak do mnie mowic. Mowisz, ze ja cie irytuje, ale ty mnie nienawidzisz od poczatku mojego dolaczenia na siec. Nie kryjmy się, ja ciebie tez. dla ciebie akurat bez pozdrowien :)

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Stary dobrze wiesz, że zawsze było dla Cb miejsce i nic tego nie zmieni. 

Na Katujemy jest dla każdego miejsce z małymi wyjątkami, a są nimi "CZITERZY". 

Zrobisz jak uważasz, ja bym się jeszcze zastanowił na tą decyzją. Nie musisz od razu odchodzić, wystarczy, że nie będziesz utrzymywał kontaktów z tymi osobami co masz złe stosunki, a wszystko będzie dobrze. 

Pamiętaj: "ZAWSZE JEST DLA CB MIEJSCE". 

Zastanów się jeszcze nad tą decyzją. 

Pozdrawiam martini

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szkoda że odchodzisz bo zawsze mieliśmy dobry kontakt i wiem jak ci zależało na sieci. Moim zdaniem robisz największe głupstwo jakie możesz bo gdybym miał patrzeć na innych nie byłoby mnie tu w Marcu jednak czasem trzeba pokazać ze ma się jaja no ale cóż taka twoja decyzja. Mordko życzę ci wszystkiego co najlepsze za równo w życiu prywatnym jak i e-gamingowym pamiętaj zawsze możesz walić do mnie śmiało ze wszystkim. Mam nadzieję że będziesz nas odwiedzał i o nas nie zapomnisz +  dzięki za bardzo miłe słowa skierowane w moją stronę. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Od początku wiedziałem, że drzemie w Tobie potencjał i stałem za Tobą. Po Twoim wybryku starałem się jak mogłem abyś dostał drugą szansę i się nie zawiodłem. Udowodniłeś, że potrafisz się zmienić i swoje obowiązki wykonywałeś sumiennie i rzetelnie. Mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz i pokażesz na co Cię stać. Trzymaj się misiaku i zdrowiej!!! Jeżeli będziesz chciał pogadać to pisz śmiało. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.