Eddy Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 witam się i żegnam po raz ostatni z większością z was. Mam nadzieję iż miło będziecie mnie wspominać, cóż mogę rzec, rozwój niektórych wypadków jest nieunikniony i nie mamy na to wpływu - ani nie będę się tłumaczył ani bulwersował z powodu mojego odejścia bo co by to dało? nie zmieni to zapewne nic :)Chcę tylko powiedzieć że życzę sieci Katujemy szczerze od serca i z zamiłowania do was jak najlepszego rozwoju i wielu wielu osiągnięć :) A graczom i Administracji: Dudnes, Danio, Kajman, Malutki, Krasnal [ Ogrodowy] HAH :D , Deweloper, Kawum, Dełoś :P , Mr.T, LOL, gtx ( który odszedł ), Klaudia, Ola7258 ( właścicielka ts3), Ola ( siostra Dania) - szanuje was i życzę każdemu z osobna dużo szczęścia i zdrowia :) Miło mi z wami było i cieszę się że mogłem spędzić wolny czas przy tych osobach :) 2
Kawum.! Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 I kogo będę nazywał "botkiem " ?? :'( Trzymaj się mordko ! :) [emoji15] [emoji12] Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
Mr_Danio Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 dzięki za mile slowa trzymaj sie życzę szczescia. Szkoda ze musiales opuscic siec w takich okolicznosciach.
Recommended Posts