Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam się i żegnam po raz ostatni z większością z was.

Mam nadzieję iż miło będziecie mnie wspominać, cóż mogę rzec, rozwój niektórych wypadków jest nieunikniony i nie mamy na to wpływu - ani nie będę się tłumaczył ani bulwersował z powodu mojego odejścia bo co by to dało? nie zmieni to zapewne nic :)

Chcę tylko powiedzieć że życzę sieci Katujemy szczerze od serca i z zamiłowania do was jak najlepszego rozwoju i wielu wielu osiągnięć :) 
A graczom i Administracji: Dudnes, Danio, Kajman, Malutki, Krasnal [ Ogrodowy] HAH :D , Deweloper, Kawum,  Dełoś :P , Mr.T, LOL, gtx ( który odszedł ), Klaudia, Ola7258 ( właścicielka ts3), Ola ( siostra Dania) - szanuje was i życzę każdemu z osobna dużo szczęścia i zdrowia :) 

Miło mi z wami było i cieszę się że mogłem spędzić wolny czas przy tych osobach :)

• Like 2
Posted

I kogo będę nazywał "botkiem " ?? :'(

Trzymaj się mordko ! :) [emoji15] [emoji12]

Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka

Posted

dzięki za mile slowa trzymaj sie życzę szczescia. Szkoda ze musiales opuscic siec w takich okolicznosciach.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.