Czarny™ Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Nick: Czarny™ Imię:Kamil Wiek:25 Staż na serwerze:nie wiem ile ale grałem juz tu kiedys :) teraz gram caly czas jak tylko czas mi na to pozwala Doświadczenie: Raczej dobre Znajomość sourcemoda [0/8]:4/5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak ale nie na tej sieci ... nie podam nazwy bo podanie uznacie jako reklame Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile sam sobie nazbieram nie jestem w stanie określić ile poświęce czasu ale jak tylko go mam zawsze wchodze na serwer i sobie strzelam a moja praca to wyjazdy na 2 /3 tyg. a czasami nawet miesiac delegacja i takie tam sprawy o których nie będę tu pisać :) Dlaczego Ty?:Ponieważ myślę że sprawdze sie na tej ciepłej posadzie :) i mniej sie bede denerwowac ze ktos przeszkadza w dobrym strzelaniu Kontakt:steam:SID:STEAM_0:1:1710314 Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak
PaSIASTY Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 tak gram długo na serverze bardzo pozytwny człowiek :)
Deuce Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Oczywiście, że na Tak + aktywny+ Pomocny+ ogarnięty+ Wiek+ Staż+ SourceMod Chłopaczyna da sobie rade. :) 1
Mr_Danio Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Jestem na Nie Zacznijmy patrzec na wymagania -staz - 1 post + wiek 2
jokeshyy Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Adminów jest już sporo na serwerze, zawsze jak wchodzę na serwer jest już jakiś admin nie licząc mnie, także ja jestem neutralny. + wiek - doświadczenie - staż - aktywność na forum
KACU Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Neutral. + wiek + doświadczenie - staż na forum - aktywność na forum
Guest Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Niestety ale Twoje podanie mnie nie przekonało również nie potrafisz się określić ile czasu mógłbyś poświęcić na serwerze. Daj się lepiej poznać wszystkim Katom i następnie złóż podanie. ;) Podanie odrzucone.
Recommended Posts