Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Czarny

Imię:Kamil

Staż na serwerze:nie wiem ile ale grałem juz tu kiedys :)  teraz gram caly czas jak tylko czas mi na to pozwala

Doświadczenie: Raczej dobre

Znajomość sourcemoda [0/8]:4/5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak ale nie na tej sieci ... nie podam nazwy bo podanie uznacie jako reklame  

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile  sam sobie nazbieram  nie jestem w stanie określić  ile poświęce czasu  ale jak tylko go mam zawsze wchodze na serwer i sobie strzelam a moja praca  to wyjazdy na 2 /3 tyg. a czasami nawet miesiac  delegacja  i takie tam sprawy  o których nie będę tu pisać :)

Dlaczego Ty?:Ponieważ  myślę że  sprawdze sie na tej ciepłej posadzie :)  i mniej sie bede denerwowac ze ktos przeszkadza w dobrym strzelaniu 

Kontakt:steam:SID:STEAM_0:1:1710314

Akceptujesz regulamin admina?:tak

Akceptujesz regulamin serwera?:tak

Posted

Oczywiście, że na Tak

+ aktywny
+ Pomocny
+ ogarnięty
+ Wiek
+ Staż
+ SourceMod

Chłopaczyna da sobie rade. :)

• Like 1
Posted

Adminów jest już sporo na serwerze, zawsze jak wchodzę na serwer jest już jakiś admin nie licząc mnie, także ja jestem neutralny.

+ wiek

- doświadczenie

- staż

- aktywność na forum

Posted

Neutral.

+ wiek

+ doświadczenie

- staż na forum

- aktywność na forum

Posted

Niestety ale Twoje podanie mnie nie przekonało również nie potrafisz się określić ile czasu mógłbyś poświęcić na serwerze. Daj się lepiej poznać wszystkim Katom i następnie złóż podanie. ;) 

Podanie odrzucone. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.