Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Czarny

Imię:Kamil

Staż na serwerze:nie wiem ile ale grałem juz tu kiedys :)  teraz gram caly czas jak tylko czas mi na to pozwala

Doświadczenie: Raczej dobre

Znajomość sourcemoda [0/8]:4/5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak ale nie na tej sieci ... nie podam nazwy bo podanie uznacie jako reklame  

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile  sam sobie nazbieram  nie jestem w stanie określić  ile poświęce czasu  ale jak tylko go mam zawsze wchodze na serwer i sobie strzelam a moja praca  to wyjazdy na 2 /3 tyg. a czasami nawet miesiac  delegacja  i takie tam sprawy  o których nie będę tu pisać :)

Dlaczego Ty?:Ponieważ  myślę że  sprawdze sie na tej ciepłej posadzie :)  i mniej sie bede denerwowac ze ktos przeszkadza w dobrym strzelaniu 

Kontakt:steam:SID:STEAM_0:1:1710314

Akceptujesz regulamin admina?:tak

Akceptujesz regulamin serwera?:tak

Opublikowano

Oczywiście, że na Tak

+ aktywny
+ Pomocny
+ ogarnięty
+ Wiek
+ Staż
+ SourceMod

Chłopaczyna da sobie rade. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Adminów jest już sporo na serwerze, zawsze jak wchodzę na serwer jest już jakiś admin nie licząc mnie, także ja jestem neutralny.

+ wiek

- doświadczenie

- staż

- aktywność na forum

Opublikowano

Niestety ale Twoje podanie mnie nie przekonało również nie potrafisz się określić ile czasu mógłbyś poświęcić na serwerze. Daj się lepiej poznać wszystkim Katom i następnie złóż podanie. ;) 

Podanie odrzucone. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.