Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogie katy, jak niektórzy wiedzą pracuje, ale też i się uczę - sam jestem zaskoczony Haha :D - zacząłem w tym roku liceum dla dorosłych zaocznie robić i no trzeba trochę się kształcić :D

No więc przechodzę do rzeczy, potrzebuje chętnych osób do napisania pracy kontrolnej z wybranego przedmiotu i jednego z tematów na około 3 strony formatu A4

' tematy podam osobom prywatnie GG bądź w inny sposób

' czas abym otrzymał od was pracę do końca listopada

I co najważniejsze to dwie sprawy

' rozumiem prosta sprawa że każdy chciałby zarobić coś na tym, więc krótko mój budżet jest w kiepskiej kondycji ale gwarantuje że VIP na miesiąc bądź jedną z klas premium jestem zobowiązany zakupić osobie która wykona robotę, będę też pamiętał tą osobę długi czas i gdy tylko moja sytuacja finansowo się unormuje na pewno może ta osoba liczyć na dosyć większy podarunek to też już w zależności od jakości pracy :)

' druga ważna sprawa, nie chce aby ktoś kto się podejmie tego zerżną z internetu bo niektórzy wykładowcy będą sprawdzali to i ja też będę sprawdzał czy aby nie jest to taka właśnie praca.

Osoby które chcą się podjąć tego i mi pomóc proszę o komentarz z

'numer tel

'GG

'e-mail

Którąś z tych form kontaktu.

Pamiętajcie że będę wam wiele wdzięczny i jestem osobą honorową potrafiącą się odwdzięczyć

wysłane z LG g2 mini za pomocą tapatalk :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.