Deuce Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Nick: Deuce Imię: Mateusz Wiek: 17 Staż na serwerze: 5 miesięcy Doświadczenie: Spore, Miałem swój serwer cs:go, więc coś tam umiem. Znajomość sourcemoda [0/8]: skromne 6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godziny ( w godzinach 17-23 w dni robocze), 3-5 ( w weekendy) Dlaczego Ty?: Myślę, że nadam się na to stanowisko, gdyż wiele dzieci na serwerze wyzywa i trzeba czasem ich uciszyć. Ludzi których są AFK bezpiecznie usunąć z serwera, a osoby które kampią i nie wykonują cel mapy stosunkowo ukarać. Grałem na tym serwerze pod wieloma nickami wiele osób mnie zna i nie zna (Oczywiście Huragan mnie kojarzy ). Chciałbym bardzo pomoc by gracze na serwerze odczuli przyjemność z samej gry nie tylko z Rage'owania innych, jak to niektórzy lubią. :) Kontakt: GG, Fb, Steam, Tel. SID: STEAM_0:0:93226701 Akceptujesz regulamin admina?: TAKAkceptujesz regulamin serwera?: TAKPS. Grałem pod róznymi nickami dlatego możecie mnie nie kojarzyć ^^ np: Rebel, MateuszEk, itp. :)
Blanti. Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Na tak, pomimo słabej aktywności na forum +wiek +staż +doświadczenie
Guest Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Na TAK. + Doświadczenie. + Aktywność na serwerze. + Zaangażowanie. - Forum. + Wiek. P.S Oddawaj mi Buntownika mendo :D
Klon Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Grałeś może pod innym nickiem? Bo wedle gametrackera masz tylko 7 godzin, co według mnie jest strasznie mało. :D
Mr_Danio Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Ja także na Tak + wiek + Ogarnia + Trzeba amdinów - popraw forum
emilano Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Tak: + doswiadczenie + trzeba adminow + wiek
Recommended Posts