Oczy zmeczone Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Nick: Oczy zmeczone +,- Imię: Jasiu Wiek: 17 Staż na serwerze: Gram od jakiegos miesiaca na serwerze ;) Doświadczenie: Duze Znajomość AMX [0/8]: 7 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak bylem H@ na lajtownikach Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Koncze szkole zazwyczaj o 13, i jestem duzo aktywny na serwerze :D Dlaczego Ty?:Chcialbym tepic cziterow, po poludniu jest ich bardzo duzo, a adminow brak Kontakt: Steam: jasiu1337 SID: STEAM_0:0:97963852 18 22:10 18 0 Akceptujesz regulamin admina?: tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak
Oczy zmeczone Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Na chwilę obecną jestem na nie. -Nw czy masz steama. -Zły wzór. +H na serwerze. edytowano ;)
Zielone Liście Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Na Tak -Gram mało ale na serwie jesteś widoczny. -Steam -Wiek -Kultura osobista na wysokim poziomie Forum leży ale myślę że nadrobi.
Eddy Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Tak Aktywność Zgłasza Steam Wiek Kultura nie naganna wysłane z LG g2 mini za pomocą tapatalk :D
Mr_Danio Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ja takze jestem na Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak powitać cię w naszej ekipie.
Mr_Danio Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie Przyjęte ! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts