Krasnal Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Jestem na Tak. Pozytywny, aktywny na serwerze.
Blanti. Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ja też jestem na tak +22 godziny są, liczymy na więcej +wiek +doświadczenie +ogarnięty i kulturalny
MGSTR* Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Jestem na Tak: -wiek -ogar -doświadczenie -kultura
Zielone Liście Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Jestem na wielkie NIe!!!! -Nie wiem czy gra czysto wczoraj na serwie z kolegą malutki jakimś dziwnym trafem co runde byli w tym samym teamie i do tego mam wrażenie że znowu dawali sobie info przez ts bo ich gra była bardzo podejrzana :} Raz ten lepiej grał a potem ten ...... Co mape się zmieniają... Ten powód powinien byc wystarczający .................... Do tego głupie odzywki w moją stronę.... - Skąd mam wiedziec ze gra czysto.... - Do tego kłamie w podaniu bo gra tylko wtedy kiedy gra Malutki ;} - Masz steam a grasz Ns ;o -Mało godzin na serwie.... Beton ......
Mr_Danio Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Widzę że twoje podanie poparło większość osób także witam w ekipie !
Mr_Danio Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie Przyjęte ! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts