Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość EddYIE

EddY - jakaś taryfa dla starej mordki będzie? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2. jakoś nie widzę byś często bardzo spędzał czas na serwie - a jesteś opiekunem - to zobowiązuje. dziękuje

Na NIE. W ogule nie znam kolesia mimo ze gram tu juz chwile chwile...

Malo h na serwie i jak wspomnialem nie widzialem Cie ani razu na serwie a gram codziennie :o i tu nawiaze od razu do twojego posta /\ sam wlasnie przyznales sie do tego ze malo grasz na serwie bo jestem codziennie i widuje Kajmana jak gra. Wiec przyznaj sie do tego ze wyskoczyles z podaniem na admina dlatego ze kiedys tu grales/adminowales i liczysz na przychylnosc administracji w stosunku do Ciebie. Ale osobiscie mowie ze jesli zostaniesz przyjety to administracja skrzywdzi reszte graczy ktora skladala podanie na admina. Inni nie dostali admina bo nie spelniali wymagan.. ty rowniez ich nie spelniasz i masz dostac admina bo znasz kolege kolegi co zna kolege co jego brat ma kolege admina ? 

Sory...

Opublikowano

Jestem Na Nie dopiero co koleś napisał powitanie a już by chciał byc Adminem.....

jakaś taryfa dla starej mordki będzie

Nie ma żadnej taryfy ulgowej sorry -.- 

Godzin jak na lekarstwo....

Gram od 2-3 dni a nie widziałem cie na serwie :o

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niestety mordko tym razem nic z tego nie wyjdzie mimo że my cię znamy i wiemy jaki jesteś nie znają cię inni gracze więc pograj troszkę i złóż podanko za kilka dni.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Odrzucone !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.