Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gieerbe

Podanie Gieerbe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: *_Gieerbe_KC_Izek_*

Imię: Grzegorz

STAŻarrow-10x10.pngna serwerze: Sądzę , że te wymagane 20h conajmniej

Doświadczenie: Kilka lat już pykam w cs'a , mogę się pochwalić , że na większości serwerów którym poświęcałem swoją uwagę , praktycznie za każdym razem mój nick był wyróżniony w Top15 graczy na serwerze  :) 

Znajomość AMX [0/8]: Czytając Skalę AMX na forum to (4/8)

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Niejednokrotnie 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia , ale minimum 1-2h wieczorami , prócz weekendów , zdarzy się , że nawet 4-5h/dobę

Dlaczego Ty?: Sądzę , że przyda się Admin na serwerze , żeby gracze nie stwierdzali jak np. dziś ,,To serwer dla cziterów'' ... Bo po takich tekstach , aż się odechciewa , a serwer jest naprawdę w porządku i z chęcią bym go reklamował w śród znajomych jak i dalej , Admina jak wyżej wspomniałem miałem już kilkukrotnie , dlatego uważam , że chociaż tymi wieczorami mógłbym czyścić serwer z tz. ,,Dzieci Neo'' tzn. Odpalonych (AIM/WH/SH itd.). Ponadto jestem osobą Kulturalną , jak i znam zasady ortograficzne , bo to aż gryzie oczy jak ludzie piszą ,,krul'' , ,,terz'' itd.  . Zapomniałbym o tym , że zgadzam się płacić wymagane 7zł SMS'em na Admina miesięcznie  ;) 

Kontakt: Dla opiekuna kontakt ze mną , może być przez fb , na forum , w razie konieczności można założyć kanał TS'a pod ten serwer lub mogę założyć GG , czy co tam będzie potrzebne 

SID: romczan

Akceptujesz regulamin admina?: Owszem , Akceptujęarrow-10x10.png !

Akceptujesz regulamin serwera?: Również ,AKCEPTUJĘarrow-10x10.png !