Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
OneShoT

Odwołanie One$hoTinOnlyHeaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: One$hoTinOnlyHead

Nick admina banującego: Mr_Danio

Data/Mapa: DD2

IP/SteamID: STEAM_0:0:959821

Serwer (mod):

Opis sytuacji: Gram sobie mam 5:1 i dostaje bana za "Cheatowanie" chyba nie mógł bym czitować na STEAM <lol>

Wycinek z konsoli: 

Nick

One$hoTinOnlyHeaD

SteamID

STEAM_0:0:959821

SteamCommunity ID

76561197962185370

Adres IP

Ukryty

Typ Bana

SteamID

Powód Bana

Cheater

Wykonano

06.10.2015 - 19:18:24

Długość Bana

Na zawsze

Wygasa

Nie określono

Zbanowny przez

Mr_Danio

SteamID Admina

Ukryty

Zbanowany na

Katujemy.eu [Only DD2] @ 1shot1kill.pl (de_dust2)

Opublikowano

Nie wiem czy nie mógłbyś ale dla mnie robienie SS dla steamów to bzdura poneiważ teraz nie am różnicy każdy się odpala. Demko rozpiszę na pewno ale prosze o kolegów  z drużyny UB Team o pomoc w końcu to Steam, którego kilka akcji mnie zaniepokoiło. 

Ban poszedł 19:18 więc to raczej te demko >> ;) http://d1.hltv.org.pl/srv24790/HLTV-1510061900-de_dust2.dem.zip

Opublikowano

Jak zapewne dobrze wiesz jest coś takiego jak anty ss:) . Jeżeli temat wytrzyma do jutra to postaram się również rozpisać demo, bo dzisiaj nie dam już rady. 

Opublikowano

Moja rozpiska czekam na wyzywanie i na hejty  

2:08 - Dobre info gracz rzuca HE w dolnego trupa, elcz mógłbyć to czysty przypadek b +/-
3:00 - Wychylenie na gali zanim poleciał HE gracz namierzył gracza przez ściane po czym cofnął b +/-
6:11 - 6:13 - Modelowo na gracza, kąpiącego na skrzynkach przy oknie +  przytrzymanie celownika dłuższy czas / Często 
widziałem coś podobnego przy rozpisywaniu demka graczy z CD. Hackiem, który pokazuje mały prostokąt na środku zawodnika 
gdzie mierzono idealnie nie wiem jak dla innych ale dla mnie b+
6:18 - 6:20:50 - Brak infa One Kill soti przed bramą na B i wychylając się ciągnie modelowo na mnie na wyjściu z górnego trupa 
mimo że byłem na shifcie + Kilka strzałów przez ściane po czym lekko się wychylam i padam b+
6:48 - 7:15 - Cała akcja począwszy do wejścia anarchii aż do końca gdzie wybił awp. Tutaj jak dla mnie 100% jechał ciągle 
modelowo + mimo słabych detali dźwięku ze strony TT wiedział jak ciągnąć celownik po ścianie i jechać na model wszystko 
bardzo dokładnie widać w 1/4 tempa b+
8:39 - 8:44 - Gracz wchodząc już do samej anarchi modeluje w 1 gracza z TT po czym idealnie skanując przerzuca idealnie 
celownik na 2 gracza TT widać ładnie w 1/4 b+
10:30 - 10:35 - Kolejna akcja anarchia tym razem gracz ewidentnie wpada w model, a po kilku sekundach strzela tylko 1 pestke 
przed anarchią idealnie w głowę niestety skan nie przebił ściany mimo to akcja niesamowicie podejrzana tak jak chwilke 
wcześniej zabicie  skanem Bugalu dla mnie b+ nie wierze ze jest to wyuczone 3x b+
10:58 - 11:02 - Pięknie nacelował sobie na główkę gracza znajdującego się na B ewidentnie spalona akcja b++
15:42 - 15:45 - Dla mnie akcja bardzo dziwna stoi w rogu skrzynki i słychac kilka strzałów z trupa jednak potem wszystko 
ucichnęło TT cofnęło się i ruszyło ejszcze raz gdzie nic nie słyszałem, a gracz celuje idealnie modelowo i znowu się nie myli b+/- 
\choć dla mnie bardziej b+
15:49 - 15:52 - skąd takie info że gracz kampi w ciemni w górnym trupie ?? Zastanawia mnie piękne wejście w model oraz bardzo 
delikatne wysunięcie co świadczy ot ym ze gracz wiedział już gdzie znajduje się przeciwnik b+
17:21 - 17:24 - Czy wy widzicie te piękne celowanie w model znajdujący się przed trupem w 1/4 wszystko pięknie widać B+
17:41 - 17:44 jak dla mnie akcja dziwna kolejny raz wychylił pięknie na model i strzelił za nim się wychylił gracz TT choć tu mógł 
być przypadek b+/-
18:16:50 - 18:18:50 - Moim zdaniem czekał na gracza w dolnym trupie i wiedział gdzie się znajduje. Jednak mógł go słyszeć b+/- 
choć bardziej może być b-

Dla mnie ewidentnie B+ mój werdykt na BL i do pieca, ale poczekajmy na bardziej doświadczonego gtx i resztę ekipy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.