Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
TouSon

Admin TouSon? hmm...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TouSon

Imię: Damian

Staż na serwerze: hmm długo gram od czasu gdy zalogowałem się pierwszy raz na forum

Doświadczenie: Więc tak, doświadczenie mam bardzo dobre, prowadziłem dużą sieć cs z kumplem no ale padła, Prowadziłem swoje własne serwery 20+ slotowe 1000 fps doświadczenie mam bardzo duże, można powiedzieć że bycie adminem to moja pasja po grafice i piłce nożnej xD, 

Znajomość AMX [0/8]: 8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłem, miałem własne serwery znam się na FTP 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: weekend'y 3/5 h albo więcej w dni szkole 1/3 godz albo troszkę więcej 

Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? Prowadziłem swoje własne serwery 20+ slotowe 1000 fps doświadczenie mam bardzo duże, można powiedzieć że bycie adminem to moja pasja po grafice i piłce nożnej xD, nie lubie cziterów, pomagam graczom, jestem miły dla graczy którzy mnie szanują i sieć na której jestem adminem,

Kontakt:55141801

SID: "TouSon" 2168 STEAM_0:0:1944959948   0 00:27   26    0

Akceptujesz regulamin admina?: TAK

Akceptujesz regulamin serwera?: TAK

składkę mogę zapłacić jak będe miał kase 24 Października  na urodziny

Opublikowano (edytowane)

na NIE, moim zdaniem złożyłeś podanie tylko i wyłącznie aby dostać opiekuna.

@  TouSon : (02 październik 2015 - 18:18 )a musze admina miec?
@  Error404.exe : (02 październik 2015 - 18:18 )A ja muszę się pochwalić, że 2x zabiłem @gtx 'a xDDD
@  Error404.exe : (02 październik 2015 - 18:18 )@TouSon Żeby mieć opiekuna musisz posiadać admina na owym serwerze.
@  TouSon : (02 październik 2015 - 18:19 )oO brawo ;d
Edytowane przez -=byku=-
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.