Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ,wiem,wiem !!! zły dział już po 24 h ale ja mam 11 lat Bmkac czytałeś wcześniejsze prośby ?? a ja chciałem wstawic ale admin nie odpowiedział czy mogę nie spakowane bo nie mam winrara na windows 10 a brat co ma 19 lat , to jego komp i mi nie pozwala ,debil pomóżcie mogę jeszcze wstawic te ssy błagam dziecią zależy na grach i na tym serwie chodzę do 5 klasy podstawowej :( A czemu nie mogą byc nie spakowane to cos ważnego ??? Bkmac zrozumiesz mnie jak masz brata lub siostrę (młodszą) . na jednym takim serwie dostałem ssy i nie wiedziałem że muszą byc spakowane i je wstawiłem bez spakowania i admin napisał : Czysty odbanowany chciałbym to od was usłyszec . ale trochę to dziwne poco spakowane nie ogarniam plisss mogę bez spakowania czuję że jest ktoś taki kto mnie zrozumię np Mr_Danio ma siostrę 11 letnią pewnie by mnie zrozumiał i mi pozwolił ssy bez spakowania fajni jesteście ale macie byscyplinę to mi się podoba ale szkoda że na mnie ją wykorzystujecie :O może Mr_Danio wbije na forum i przeczyta ,,, mam nadzieje że nie będzie musiał że wy mi pomożecie nie ogarniam mój rekord w cs'ie to był 30:21 a teraz fartem 17:1 nowy rekord :P Jak powiedziałem że dostałem bana to brat się tak smiał  powiedział chyba powód : Lamisz nara bocie . A wstaw ssy :( odpiszcie nie znam się na działach więc spróbujcie coś poradzic na tym dziale pa .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.