Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:HENIEKK

Nick oskarżonego:jokeshyy

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji:zostałem w rundzie sam na bodajże 5 + więc z trupa cofnąłem na resp by nie stracić awki :D, co prawda dał mi kicka i rozumiem to, ale gdy wszedłem ponownie na serwer napisałem do niego żeby się ogarnął i nie płakał ale oczywiście wielki  pan uraził się tym i podarował mi banika (nie wiem na ile w consoli tego nie było) 

niech gościu się zachowuje tak jak napisał w swoim podaniu bo póki co ma u mnie mega minusa :]

Dowody: gołomb nawet się zapytał dlaczego dostałem kicka, więc potwierdzi sytuacje.

Opublikowano

Według mnie sutyacja wyglądała troszke inaczej :) Kicknąłem tego gracza, ponieważ kampił na respie z awp poniżej jednej minuty zgodnie z regulaminem, a to że kampił stwierdziłem po tym, że zdobył 2-3fragi z respa, więc dałem mu kicka. A bana dostał na 10min za obrazę administracji co i tak sądze, że postąpiłem za bardzo łagodnie. Załączam screena na dowód tego, że gracz obraził administracje. 

Screen : http://www6.zippyshare.com/v/JMgWveKa/file.html

Opublikowano

a więc "typie" to jest obraza administratora?

a co do "parodii" to jest nie jest obraza to tylko w łagodnym skrócie opisałem Twoją prace, bo po chwili następny gość dostał kicka bo rzekomo kampił chociaż tylko przebiegał przez respa :X.

a co ja jestem z Tobą na Ty? na pan? czy jak ?

bo na "pan" to trzeba sobie zasłużyć :)

więc cofnięcie z trupa "przy rashu ct" to jest kampienie? 

jeśli tak, nie wiem skąd admin w Twoich rękach.

Opublikowano

W regulaminie pisze jasno: 

13. Zakaz nieuzasadnionego stania na respawnie obu drużyn.

Rozumiem cofać przez resp, ale siedzieć na nim 3/4 rundy? 

Jokeshy, "popłacz się typie" nie jest zbyt obraźliwe. Gdyby napisał "admin Ty kurwo za co kick?". To miałbyś pełne podstawy do nałożenia bana i nie zdziwiłbym się gdyby był to ban na tydzień bo sam lubię rozdawać takie za obrazę administracji (nawyk z 1.6). Poczekam z możliwym rozwinięciem się skargi - jeśli nie dojdą nowe dowody, potwierdzające to że przebiegałeś przez tego respa a nie kampiłeś tam @jokeshyy dostanie upomnienie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.