Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam na imie matuesz , chciałem sie coś zapytać  aa mój nick w grze 9999 grałem na tym serwie ale prosowy :D Fajowy serw ale  dostałem bana powód :"Wstaw ss'y na katujemy.eu"  dopiero przyjechałem z katowic bo byłem na testach w cs 1.6  mam 11 lat :D ładnie co nie ale gram na Windows 10 na co nie którzy :D Tylko na nim nie ma WInRARA a bardzo lubie ten serw :( jest możliwość przyjecia ssy bez WINRARA ? bardzo proszę 17:1 to troche cziterowskie staty ale to na farcie eee raczej z kampy :D gralem 6 rund troche krótko co nie  xd a już zdąrzyłem zobaczyć że pro serw ale pech mój jest taki że to nie mój komp i brat nie pozwolił winrara pobrać a czasu coraz mnie do 24h proszę o jak najszybszą odpowiedz mogę bez spakowanych ?:D czas leci tik tak :D Brat powiedział że możę wstawić mi ale bez pobierania nwm czemu ale powiedział że nigdy nie będę mógł pobrać chyba że będę miał swojego kompa a jak na dziecko trochę mi zależy na serwie fajna atmosfera i wgl Gratuluje Adminom i strorzycielą miałem już vipa kupić a tu ssy akuku panie żuku xd :D to co ino czekać na odpowiedz xd 

Opublikowano

Po pierwsze- wystarczy założyć jeden temat, a nie zakładać drugi po 11 minutach.

Po drugie- winrar na win10 działa, bo sam na win10 śmigam, więc nie wkręcaj kitu. Jeśli umiesz się zarejestrować, to tym bardziej raczej umiesz pobrać śmieszny program z neta.

Temat zamykam, czekamy na nowy z zastosowaniem wzoru i linkiem do ss

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak wzoru/brak ssów.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.