Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie mam pytanko :P zamierzacie może zrobić drugi dostępny BS od 5 CT? żeby nie można było podłożyć paki na B gdyż jest mniej CT niż 5 :P myślę, że to by się przydało z tej strony vDamianQ THC. jak coś :D

Opublikowano

Na tak! Po co dawać bany graczom, i my się denerwujemy że osły, i oni że dostają kicka/bana >.< 

Opublikowano

Jeśli serwer nie będzie miał jakiś błędów, to jak najbardziej na tak

Opublikowano

Często nawet po tym, jak napiszę, że bs dopiero od 5 graczy, to albo ludzie się kłócą ze mną, albo i tak jakiś bot się znajdzie, co pakę tam podłoży. Bardzo by to pomogło, więc jestem na tak.

Opublikowano

O ile wiem z własnego doświadczenia ten plugin który jest w sieci gryzie się z innymi plugin ami na serwie. Choć też byłbym za jeśli nie będzie z plugin em klopotu

Opublikowano

Plugin zostanie odpowiednio zmodyfikowany i wgrany na potrzeby serwera. Jeśli jednak będa wywoływane przez niego problemy zostanie usunięty. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Przyjęta !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.