Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiem przyznać iż nie każdy tak jak wy gra jeszcze z monitorem z dupą ^^

Tak po za tym to byś rozpisał może a nie ?

Opublikowano

Rozpisz soboie szare komorki w mozgu :) Patrz 1. )

TS- info dostaje od kolegow z team lub z TS :)

2) masz sluchawki ...?

3) Chodz zagram i sam zrobie demko to zobaczymy czy wale przez smoke :)

4) Po tylu latach granych w cs chyba nie jest to dziwne , ze zmieniam szybko pozycje niczym rudy u fryzjera ?

Opublikowano

Ty mistrzu Chaos :)

Ogarnij, że to jest jeszcze FFA a nie cod mod i tam nie graja boty w twoim typie  :)

300lvl i raszujesz jak pojebany :D

Wh pobrales? :) gratuluje, że potrafisz pobierać jeszcze z neta bo z mozgu już nie :)

+++++

v

Opublikowano

Jestesmy z jednej miejscowosci, jestm na 100% pewny, że nie czituje. :) Oglądałem demko- sam skill

To chyba ślepy jesteś, ja tam widze nic innego niż b+, skoro tak dobrze gra to dlaczego nie masz steam, konto esl? pro player.. ^^

No smoke jak nic :)

Opublikowano

Rozpisz soboie szare komorki w mozgu :) Patrz 1. )

TS- info dostaje od kolegow z team lub z TS :)

2) masz sluchawki ...?

3) Chodz zagram i sam zrobie demko to zobaczymy czy wale przez smoke :)

4) Po tylu latach granych w cs chyba nie jest to dziwne , ze zmieniam szybko pozycje niczym rudy u fryzjera ?

Ciekawe, gdybyś grał tyle w tego cs'a, to byś grał na steamie i nie szukał wymówek. 

Dodatkowo, Ts'ik na serwerze ffa? Rozumiałbym na mixie, ale na ffa JA (specjalnie z capslockiem żebyś zrozumiał) traktuję jako cheat. (Ty w ct kolega w TT i info na zmianę :) ).

Do tego zamiast wypowiadać się tutaj spokojnie i z wyczuciem, starając się udowodnić że jest się kimś na poziomie to wypierasz się jak tirówka stojąc na środku autostrady z transparentem "Nie jestem tirówką". Specjalnie sciągnę 1.6 i obejrzę te demo dodając rozpiskę w edycji tego postu bo widzę że będzie to potrzebne a po 12 latach w 1.6 co nieco o nim wiem. Dodam tylko, że często Ci co są niewinni siedzą cicho i czekają cierpliwie na werdykt, nie szczekając jak chiuaua na bernardyna próbując udowodnić swoją czystość typowym "płaczem" .

@EDYCJA:

Początek dema, runda z awp (niestety muszę tak opisywać akcje gdyż działało tylko przez playdemo, przez viewdemo wołało protokół 47 a posiadam 48) jeden frag przez smoke'a na zielonych. Zainteresowało mnie, że wiedział iż szybko poleciał ciemnią na zielone dodatkowo iż był tam smoke, ale rozumiem możliwością że fart. Potem drugi co już mogłoby niektórym wydawać się dziwne. Szybkie skrócenie mida za midboxa i oglądanie tunelu (nie wiem czy ktoś pamięta z 1.6 ale ja też tak skracałem na początku rundy do pierwszego, ewentualnie drugiego gościa zdjętego w dolnym.) Więc tutaj b+/- zależnie od interpretacji. Zainteresowała mnie już druga runda. Gdyby fragi z pierwszej rozpisanej wyżej były szczęsliwe, to oddałby podobne strzały profilaktycznie, jednak podczas oglądania dema z włączonym WH widać iż model VIP'a stoi po lewej stronie, niewidoczny dla niego więc daje sobie spokój. Gościu zdjęty przed galą, słychać było jak wali z tego kałaszka, jednak przy bramie leżały 2 smoke'i co prawie stuprocentowo uniemożliwia dojrzenie czegoś, nawet jeśli stoi się w środku, ale granat pokazał mu dmg więc jak dla mnie b+/. Parę rund później niestety nie znam czasu akcji, 2 TT stojących na schodach - jeden wycelowany w dolny, drugi w górny. Gość wycelowany w górny pada, a Lucyfer z dolnego skanuje w to miejsce gdzie ww osobnik padł, nie zwracając uwagi na gościa obok, dopiero po chwili go zabija.  (dla ogarnięcia - jest to runda kiedy podsadza gościa na boxa na longu). Następna runda, wybiega z respa patrząc się na mida, którego skraca jeden z CT, jeśli dobrze pamiętam jest to też runda kiedy biegnąc z longa na CT nie zabija CT wybiegającego z B, wręcz przebiega obok niego i daje mu wejść na rampę CT przy longu, wcześniej oddając jeden strzał z deagl'a w niego (Kolega pewnie powiedział - "To ja, nie zabijaj mnie". Widać iż gość ogarnia grę, ale ma też bardzo dużo informacji o pozycjach przeciwników, zapewne od kolegi z TS'a co już opisałem powyżej co o tym myślę. Do tego bardzo prześwitujące smoke'i. Przez smoke'a da się coś dojrzeć na 640x480 patrząc górną częścią monitora tak jakby, czego nie zauważyłem u w/w gracza. Ciężko jest mi podjąć decyzję, choć nie ukrywam że skłaniam się ku B+, głównie przez akcję z TT wycelowanymi w dolny i górny, oraz ze względu na TS'a. Sam przez 12 lat gry w 1.6 nie korzystałem z TeamSpeak'a podczas gry FFA na czym pewnie skorzystałbym bardzo, ale nawet ja nie potrafiłem zabijać przez 2 lub 3 SG korzystając z tip'a o patrzeniu górną częścią ekranu. Mój werdykt? Bardzo, ale to bardzo dużo info z TS'a (gdzie stoi, gdzie wycelowany, czy ma wsparcie kolegów itp. ) oraz no smoke lub 16 bit, co jest chyba do dziś dostępne na 1.6 Non steam (nie wiem gdyż nie posiadam NS na PC). lub Anty SS gdyż to również wchodzi w grę.  Dziękuje. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich, nawet gracza którego demo musiałem rozpisać :) 3Majcie się gorąco i dużo fragów życzę. 

• Legenda
Opublikowano

Ty jestes odpalony :) Gdybym byl odpalony nie dodawal bym 8x ss

Anti ss i po sprawie :) nie wiem jak ty to robisz ze strzelasz przez 3 warstwy SG i zabijasz gościa rozumiem raz może to się przydarzyć ale nie kilka razy:)

Opublikowano

Nie siedzę na steam bo nie mam czasu instalować, ale ok :) Zainstaluje go specjalnie dla ciebie :D

Przez sg trochę widać więc sie nie spinaj aż tak. + Coś pisałeś , ze jakis program do ss ?

WEŹ NIE ODPIERDZIELAJ BO W 2MIN PO SS NAPEWNO BYM ZDAZYL  COS ZROBIC :) MASZ DOWOD W UB GDY JEST DATA DODANIA BANA I DATA ZROBIENIA SS I WSTAWIENIA :)

16BIT NIE MOZNA MIEC OD 2014R JAK DOBRZE PAMIETAM :)WIEC WYBACZ :)

@Edycja never.[t] Gościu, dlatego napisałem że na steam nie można mieć 16bit a nie wiem jak na Non Steam, czytaj ze zrozumieniem. Proszę Cię o to, okej? 

Opublikowano

To ja też może napisze coś...

Dwie akcje na midzie, które nie były raczej przypadkiem, gracz posiada anty sg.. te dwie akcje potwierdzają, że gracz posiada anty sg

Opublikowano

Nie widziałem nigdy wcześniej takich akcji u normików. Jak można na 2 strzały zabić 2 osoby przez sg?  :D

Poczekamy do jutra na ostateczną ocenę @gtx, każdy następny bezsensowny post będzie karany warnem.  :wub:

Opublikowano

chłopaie grales jakies 2 tygodnie temu na aimie i gdyby nie zasrane amxx miałbys już bana, którego i tak ci zalatwie predzej czy później, a wiesz czemu bo nie nawidze odpałów, gardze nimi.

@Danio nie unoś się tak :) - Never

Opublikowano

Wiele osób oceniło demko, a nie możemy czekać dłużej z decyzja puki gtx nie rozpatrzy demka po naradzie z innymi wydaję werdykt.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zbanowany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.