Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:towar pierwszy sort.
Opis sytuacji:Admin, zachował się dziwnie, włączając się do mojej dyskysji z graczem "ktuś". W/w gejmer obrażał mnie i mojego kolegę, bo nie zabiłem swojego kolegi, chociaż był w przeciwnej drużynie. Do kłótni dołaczył się powyższy admin, mówiąc: "zaraz polecisz za nie wykonywanie (celi)". Słysząc to zwróciłem mu uwagę, żeby mówił ze słownikiem. Wtenczas wtrącił się "ktuś" mówiąc: "Lepiej skończ szkołę". Odpowiedziałem: "Stul pysk". Nie dając się obrażać, po czym dostałem bana. Co ma znaczyć "zamknij pysk mow do ojca. ochlon". W tym momencie także obraża mego ojca. Ojciec to gorszy? Nie wiem jakie są u Ciebie zwyczaje, może w geście miłości zwracasz się do ojca słowami: "stul pysk". Na to wygląda. 
Powód: Ban na 30 minut, obraza, 
Dowodyhttp://katujemy.eu/bany/ban_list.php?bid=43658

Szczegóły bana   Nick my headsh00t 4 y0u SteamID VALVE_0:4:1953040444 SteamCommunity ID 76561201866346620 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana zamknij pysk mow do ojca. ochlon Wykonano 12.09.2015 - 16:15:37 Długość Bana 30 Minut(y) (30 Minut(y)) Wygasa 12.09.2015 - 16:45:37 (3 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez towar pierwszy sort. SteamID Admina Ukryty Zbanowany na Katujemy.eu [Only DD2] @ 1shot1kill.pl (de_dust2)

Czego oczekujesz?:Oczekuję jekiegoś upomnienia dla admina, który jest oskarżony.

Opublikowano

Kolego skoro ty grasz ct a twoj kolega tt to celem twoim jest zabic przeciwnika bo taki jest cel tej gry. Ze jakis plajer napisal ci skoncz szkole to jest obraza? Widze ze jestes bardzo delikatnym mezczyzna. Gdzie popelnilem blad ze mam zajrzec do slownika ? Bo nie bardzo rozumiem co chcesz osiagnac tym postem. "zamknij pysk - mow do ojca" zwrocilem Ci uwage (ironicznie) zebys sie zwracal tak do swojego ojca na serwerze obowiazuje kultura. Wg mnie admin nie zachowal sie dziwnie a normalnie (tak jak powinien) dbam o spokoj i mila atmosfere.

"Nie wiem jakie są u Ciebie zwyczaje, może w geście miłości zwracasz się do ojca słowami: "stul pysk"

Daruj sobie kolego. 

Opublikowano

Żenująca jest do granic możliwości rozmowa z wami. Złożyliscie skarge na mnie za bład w pisowni czy wymowie. Ja jestem czlowiekiem adminem a nie polonista. I wgl to beke z was mam co wy do mnie piszecie bezpodstawne szukanie dziury w calym :). Jest to moj ostatni post i zaczekam az sila wyzsza sie wypowie. A was nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Skarga w 100% bezsensowna i bezpodstawna, admin zrobil to co do niego należało. A to stul pysk nie chodziło o obraze twojego ojca tylko o to ze on nie życzy sobie aby ktoś mówił tak do niego i ze tak to sobie mozesz mówić do rodziców. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga Odrzucona !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.