Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Xexe Fortce

Nick admina banującego: Nieznam 
Data/Mapa:02-09-2015 DD2
IP/SteamID:
STEAM_0:1:57654125 
Serwer (mod):DD2
Opis sytuacji:Witam nazywam sie Adrian mam  23 lata i  jestem w kur bo Grałem u was na Serwie może  2 Minuty a po 2 Minutach dostałem Kicka Bez powodu  i bana List czyli na konsole też bez powodu i  do tego admina nicku  nie znam bo grałem u was pierwszy raz  co to ma do jasnej Kur być to już jest łamanie Regulaminy admina  już nie będę wymieniał  punktów  Plis błagam o UB bo mi tylko konto Steam takimi banami psujecie i proszę o   pogadanie z adminami DD2 że takich banów bez powodu się nie daje   Pozdrawiam Adrian i proszę o UB :(
Wycinek z konsoli:

[Only Dust2] Chcesz wiedziec co posiada vip ? lub jak go kupic ? Wystarczy wpisac /vip
[ReasonKicker] ==========================================
[ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina
[ReasonKicker] Powod: ""
[ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://Katujemy.eu
[ReasonKicker] ==========================================
Kicked by Console: ""
Kicked :""
Connecting to 80.72.33.50:27190...
Connection accepted by 80.72.33.50:27190
* Przywileje ustawione 
BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 98
Xexe Fortce connected
The server operator has added you to banned list
Added to banned list
Opublikowano

Kolego po pierwsze nie unos się. Są problemy z serwerami administracja napewno Cię odbanuje jeśli stwierdzi ze ban bezpodstawny. Pozdrawiam

Opublikowano

soory  ale co do unoszenia się czyli  być zdenerwowany  taka akcją to do tego mam prawo być wkurzonym  bo ban ten jest wobec adminów zakazywany bez podstaw a ktoś go własnie złamał a jestem ciekawy Kto i  mam nadzieje że UB dostane na Konto steam + Ip  bo przez tego bana  nie mogę grac w CS ;p na innych serwerach tez nie po  piszę mi ze konsola zbanowana + IP sieciowe też :( :angry:

Opublikowano

Serwer został zhakowany, to dlatego masz bana. Nie jest to wina żadnego z adminów. 

Opublikowano

no wybacza ale mnie nie obchodzi jaki admin to zrobił to się zdarzyło na waszym serwie na waszej  Stronce to Wy macie z tym problem ja chce tylko dzisiaj Dostać UB od Wyżej Rangi i po sprawie a nie czekać  3 Dni na UB plis Błagam jak człowiek człowieka Postarajcie się dzisiaj mi dać tego  UB tylko  o Tyle proszę to nie jest aż tak wiele .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.