Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Ktoś haknoł serwer, prawdopodobnie PLAY znowu zatakował, banuje ludzi jak leci, pauzuje serwer, wyłącza amx... Szybko niech ktoś z czerwonych zareaguje!

• Donator
Opublikowano

Ja to samo, próbowałem wyżucić typa podszywa sie pod -=byku=- , teraz wogóle nie widze serwera w ulubionych i nie moge połączyć się przez konsole

Opublikowano

ja też dostałem ban na konsole bez powodu i też nwm przez kogo i napisałem to w odwołaniu się o UB jako Gracz steam 

[Only Dust2] Chcesz wiedziec co posiada vip ? lub jak go kupic ? Wystarczy wpisac /vip
[ReasonKicker] ==========================================
[ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina
[ReasonKicker] Powod: ""
[ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://Katujemy.eu
[ReasonKicker] ==========================================
Kicked by Console: ""
Kicked :""
Connecting to 80.72.33.50:27190...
Connection accepted by 80.72.33.50:27190
* Przywileje ustawione 
BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 98
Xexe Fortce connected
The server operator has added you to banned list
Added to banned list
Opublikowano

To na bank sprawka play'a dziwi mnie to jego dziecinne zachowanie bo niby tutaj byl taki "dorosly" i kazdego cisnal ze jest szczeniakiem niewiedzacym co robi ble ble ble... Niestety ma swoj mlody wiek i sie chce pibawic tylko to jest dziecinne.

P.S Play jak ktos Tobie to przekaze to dla mnie jestes zerem bo takie cos odwalac to tylko dzieci chca...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.