Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela : PLUrban

Nick oskarżonego : GroQu admin dd2 

przebieg sytuacji : mnie w tamtym czasie na serwerze nie było , lecz gracze skarżą się że GroQu ich zwyzywał , 

gry spytałem sie o co chodzi chodzi najechał na mnie tutaj dowód http://scr.hu/8q3a/i7c9c 

Prośba moja też taka żeby osoba która będzie sprawdzała to zamieszanie spojżała na hltv 

Opublikowano

Nie ma dowodów. Chodzi o styropiana, to nie byly wyzwiska. Nie tak jak jest napisane ze wyzywam LUDZI ... Stary nie ośmnieszaj sie. Czekam az wypowie sie ktos odgórny :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie ma dowodów. Chodzi o styropiana, to nie byly wyzwiska. Nie tak jak jest napisane ze wyzywam LUDZI ... Stary nie ośmnieszaj sie. Czekam az wypowie sie ktos odgórny :)

Ale co chodzi o mnie? XD Bo mam skiny? a ty nie masz i mi mówisz na serwerze "Jak można tyle kasy wydać w cs" "Mam lepsze wydatki niż cs".

Stary ja mam hajs wiec wydaje,robisz beke ze mnie na serwerze? człowieku jak coś takiego gadasz to masz typowe "ból dupy" o to że ja mam ty nie.A jak jesteś taki biedny to mogę ci kupić jakiegoś skina za 2 euro to może poczujesz się lepiej.A jeżeli jesteś tak bardzo ciekawy ile wydałem na cs to już ci mówie że wydałem około 3 tys zl :)

Dowody? prosze bardzo wczoraj w godzinach wieczornych ( nwm dokładnie jakie to była godzina ale coś około 17-21 naprawdę nie jestem pewny).Na serwer wbił Admin GroQu i nagle komentarze od niego "Jak można wydawać hajs na gre" "Ja na twoim miejscu te skiny bym sprzedał" itd.A dokładniej chodziło mu o moje hiperbestie ( AWP i M4) no ale powiedziałem sb że gościa zleje bo mam gdzieś jego zdanie na mój temat i moich skinów).

Lecz dziś w godzinach popołudniowych 12-14 wbijam na serwer był wtedy on i urban gdy nagle urban wychodzi z serwera słyszę "Co tam Styropian ty kurwo" powiedziałem że by wypierdalał czy coś lecz po chwili on do mnie z tekstem że "Mógł bym być twoim ojcem" czy cos takiego wiem że coś o moim ojcu powiedział to ja powiedział że jest taką dorosła osobą że obraża moich rodziców i że jest nikim,poczym wyszedłem z serwera koniec.

Wiem pewnie te "dowody" są słabe dlatego proszę Administratora o sprawdzenie logów serwera o potwierdzenie tego.

Pozdrawiam Styropian :)

Opublikowano

Skargi na adminów składaj w strefie dla admina! Nie róbcie spamu..

Opublikowano

Nawet nie chce mi sie tego czytac co tam wypociłes ziomek. Jeszcze kłamiesz. Ehh... :) Konkrety poprosze. Przykro mi troszke ale jest was tylko dwóch. Chcecie mnie udupic? Urban juz dawno powinienes stracic admina. Styropian? Dzieciak z kompleksami? 

Skonczylem z wami rozmawiac na ten temat. Uwazam ze jest to załosne i obydwaj sie ośmieszacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nawet nie chce mi sie tego czytac co tam wypociłes ziomek. Jeszcze kłamiesz. Ehh... :) Konkrety poprosze. Przykro mi troszke ale jest was tylko dwóch. Chcecie mnie udupic? Urban juz dawno powinienes stracic admina. Styropian? Dzieciak z kompleksami? 

Skonczylem z wami rozmawiac na ten temat. Uwazam ze jest to załosne i obydwaj sie ośmieszacie.

Pozdrawiam.

Klamie? A sam napisałeś że masz ze mnie "beke bo mam skiny"XD.

Uważasz że jestem dzieckiem tylko ja nie obgaduje kogoś bo ma lepszego skina niż ja no soory ale to ty się akurat się ośmieszasz tymi swoimi argumentami.

Szkoda mi naprawdę cb że masz ból dupy ale to już nie moja sprawa :)

Opublikowano

GroQu sam się wkopałeś na ss'ie. Nie mam nic do Ciebie, ale admin ma dawać przykład a nie być przykładem osoby, wyśmiewającej kogoś za to że ma coś lepszego od Ciebie. Ten ss priv'a potwierdza sytuację zaistniałą na serwerze. Z mojej strony zakończy się to ostrzeżeniem dla Ciebie, niech to Ci przemówi do rozsądku bo inaczej niestety będę zmuszony wyrzucić Cię z funkcji admina. Co do Ciebie Urban, następnym razem przyszykuj "solidniejsze" dowody a i też się pilnuj bo o Tobie też parę rzeczy słyszałem. 

PS. Groqu sprawdź Strefę Adminów.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Never wszystko świetnie opisał !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.