Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kaz (grałem również pod k4z)
Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach CS, dawno temu również CS:GO.
Znajomość SourceMod (w skali 1-10): 5/6
Staż w CS-sie: W CS 1.6 zacząłem grać dość dawno temu z przerwami, ale łącznie tak z 2-3 lata, a CS:GO krócej jakieś 5-6 miesięcy.
Link do profilu steamhttp://steamcommunity.com/id/ka4az/
SteamID: STEAM_0:1:121457908
Dlaczego Ty: Aktualnie na serwerze nie widuję dużo administratorów, a wydaje mi się, że coraz więcej na serwerze widuje się osoby nieuprawnione do korzystania z mikrofonu. Zdarzają się także podludzie, którzy uprzykrzają grę przez co nie da się grać. Pomimo tego, że nie mam dużego doświadczenia to bez problemu z czasem je wyrobię. Nie jestem pewien także co do długości czasu grania na serwerze, ale wydaje mi się, że przekroczyłem już barierę 30 godzin (grałem także z innego konta Steam, to nie jest moje pierwsze).
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, ale od 2-5 godzin.
Numer GG: 25016630

Mikrofon: Tak
Akceptuję regulamin admina: Akceptuję 

Opublikowano

Jestem na TAK.

+ Wiek

+ Zaangażowanie.

+ Aktywność.

- Forum. 

+ Zapotrzebowanie na Adminów.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie zaakceptowane!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.