Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fareli

"kampienie" - brak możliwości wejścia na server dd2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Fareli

Nick admina banującego: nie wiem
Data/Mapa: dust2 22.08.2015 16.16
IP/SteamID:
STEAM UserID STEAM_1:0:60663516 
Serwer (mod): dd2
Opis sytuacji: Jestem dość nowy na tym serverze, ale spodobał mi się. Niestety dzisiaj zdarzyła się sytuacja, która mnie negatywnie zadziwiła. Około godz 16.16 normalnie grałem od kilku godzin i nagle zostałem bez jakiegokolwiek ostrzeżenia na czacie itp wyrzucony z servera. Stało to się dokładnie po akcji kiedy ja po stronie terro zostałem sam chyba na 3 ct i wygrałem rundę  zabijając ich z AWP z mojego respa. Po wywaleniu zobaczyłem jedynie szybko jakiś napis "kampienie". Według mnie po prostu admin czy ktokolwiek kto ma takie uprawnienia był w ct i zdenerwowany, że został "ograny" postanowił mnie wywalić. Moim zdaniem takie nadużywanie swoich praw jest niedopuszczalne i admin itp powinien być za to ukarany. Teraz gdy próbuję wejść na server ukazuje się hasło: "
STEAM UserID STEAM_1:0:60663516 is not allowed to join this server." Patrzyłem na Amxbans, ale nigdzie nie ma tam nic o mnie. Próbowałem szukać też jakichś screenów, ale nie dałem rady (mam widows 7). Przepraszam, że nie podałem całych informacji, ale niestety nie wiem jak to zrobić, jeśli ktoś mógłby mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny i z przyjemnością podam jakieś screeny tylko niech ktoś mi powie jak.

Bardzo dziękuję za pomoc,pozdrawiam

Fareli

Opublikowano

W Bansie nic nie ma także tak jak napisałeś był to kick. Niekoniecznie admin chciał się Ciebie "pozbyć" za ogranie, mógł pomyśleć, że siedziałeś tam od początku rundy. Jeżeli tak było to kick słuszny, jeżeli nie to było to jego niedopatrzenie. Nie mam pojęcia na czym polega ten problem, ale próbowałeś może od nowa zainstalować cs? Czekaj, zaraz ktoś powie Ci co zrobić bo ja tego problemu nigdy nie miałem :D

Opublikowano

Niestety zarówno reset modemu jak i ponowne zainstalowanie cs'a nic nie dało. Może mogę się dowiedzieć kto ma takie możliwości dawania kicków na servie itp, wtedy pewnie wiedziałbym kto to zrobił i on może coś więcej by o tym wiedział, w końcu sam to na mnie "nałożył". Niestety na razie przez kogoś kaprys mam perm bana na servie :( 

Opublikowano

Ale tutaj chodzi o CS:GO panowie... Otrzymałeś po prostu bana na serwerze.

Opublikowano

Jak kolega powyżej napisał, tak dokładnie chodzi o CS GO, jakby co przepraszam że o tym wcześniej nie wspomniałem. A więc po prostu już nigdy nie będę mógł grać w CS.GO na tym servie? Jakby co moje IP: 31.178.26.27.

Mam nadzieję, że będzie się dało coś z tym zrobić bo chętnie jeszcze bym pograł na tym serverze. Wcześniej nigdy nie łamałem żadnych z zasad servera, nigdy nie byłem upominany itp, a w tym przypadku wystarczyło by jakieś słowne ostrzeżenie itp, że nie powinienem tak robić (tak naprawdę wcale nie kampiłem i jestem tego pewien, szkoda że nie mam video itp), a nie od razu dawanie perm bana.

Chodzi mi dokładnie o ten server: 

Katujemy.eu [ONLY DD2] - 80.72.33.230:27095

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Usunąłem wszystkie bany pasujące do tego konta steam które podałeś, spróbuj teraz wejść na serwer.

Opublikowano

Wielkie dzięki Rydzyk! Wszystko już działa jak trzeba. Temat do zamknięcia, mam nadzieję, że już nigdy nie będę musiał pisać w podobnej sprawie ;) 

Jeszcze raz dzięki za tak szybką pomoc.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Sprawa rozwiązana :)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.