Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym ostatni raz poprosic o ub'a sory za nazywanie itp ale się wkurzyłem że nie chcecie dac tego lewego ub'a  naprawdę zależy mi na serwie dziwi mnie to że tacy admini jak Ibe, Mr_Danio nie wbijają na forum i nie odpisują chodz wiem że Mr_Danio za mną nie przepada to ja go lubię xd fajny macie serw wiem nie ma ulg brak ssy = brak UB ale nwm co mam zrobic już od 1 tydzień gram na botach bo nie mam katujemy są inne serwy ale nie tak fajne jak katujemy.eu . Ale ze mnie typ sory za te nazywanie byku sory z tym piwem nie chciałem sorki wszystkich to było żałosne . Chyba nie dostane Ub ale warto walczyc dla takiego serwa dostałem bana na nick : devl1 ale przesadziłem z tym tematem nqqq i te wyzywanie sorki debil ze mnie jak nie dostane UB to się nie zdziwię tak nazywam sory mój pech nazywam to mam kurde debil ze mnie sory jeszcze raz  . To co nie będzie UB?:( czy będzie bardzo sory nie mam 2 kompów mówiłem tak tylko . Przepraszam jeszcze raz powodzenia  .

Opublikowano

zła ortografia ?? przepraszam za nią i za moje zachowanie ale ja oddam wszystko aby dostać ub na tym serwie

Opublikowano

a Blanti kolego mój drogi to podkreśla ten spam że zależy mi na tym serwie zadowolony?! dlatego tak dużo piszę ogarnij się mój drogi ja nie muszę przeprosiłem i tyle a co odpiszą admina na UB to już nwm  narka .

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Nara

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.