Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah , po 1 ortografia panie byku po 2 bana mam na ip a i tak mam 2 kompy więc ide na inny pobrac cs'a i na katujemy wbijam łaski bez :P a po 3 bocie nie wiedziałem o czasię idz se piwo wypij łato nara zaraz wbijam na innym kompie nqqq ^.^

Opublikowano

Człowieku powinieneś otrzymać już z 5 ostrzeżeń. Wkurwiasz już ucho. Wejdziesz na innym kompie? Zajebiście cieszymy się niezmiernie. Gdybyś czytał Wzór dowołania to byś wiedział, że na wrzucenie SS'ów masz 24H. 

Opublikowano

Człowieku, wkurwiasz tym spamem, załatwię Ci specjalnie bana na forum. Jesteś żałosny.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek...

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Tylko dodam. Fajnie ze masz dw kompy jednak na ip komputera bana nie dostales a na ip neta ;) ale spokojnie wbijaj uwierz mi ze Ciebie dorwe ;) i wylapiesz bana nieziemskiego tylko zeby czasem pliki z cs sie wtedy tb nie rozjebaly albo wgl komp przypadkiem nie zwariowal. Nie martw sie takie cos sie potrafi. Strzalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.