Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra sory kłamałem ale powiem dlaczego  komp mi się nie spalił jest spoko ale nie miałem innego wytłumaczenia bo mam 2 kompy windows 10 i windows xp na tym xp tyko cs 1.6 działa na 10 nie działa . A jak dostałem ss'y to nwm co mam robić bo na windows xp nie ma Winrara a jak raz chciałem go pobrać to wirusy reklamy itp na całego neta . i  wiedziałem że mi nie uwierzycie bo danio napisał że WiNrAr waży tylko 1 g czy coś takiego ale ma wirusy i myślałem że jak powiem że mam kompa spalonego i mi się ss'y usuneły to dacie ub'a . Jak bym miał frapsa to bym nagrywaniem pokazał ss'y bo chyba muszą być spakowane a jak nie muszą to je moge nawet dziś wstawić  ale jak muszą to bym frapsem demkiem ss'ów pokazał że czysty jestem to jak napisz czy muszą być spakowane a ja ide na innego kompa zobaczyć czy są te ss'y bo mam wersje cs'a 48 broni bo tamta się zepsuła ale powinny chyba być dobra narka napisz czy muszą być spakowane .

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.